Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Alex James (Blur) vrea să cânte cu Johnny Marr

Alex James de la Blur a dezvăluit că nu ar continua o carieră solo, ci și-ar dori să cânte într-un supergrup împreună cu Johnny Marr și Nile Rodgers.
Alex James

Alex James (Blur)

Alex James de la Blur a dezvăluit că nu ar continua o carieră solo, ci și-ar dori să cânte într-un supergrup împreună cu Johnny Marr și Nile Rodgers.

Alex James

Alex James (Blur) (Foto: www.facebook.com)

James, care a organizat recent un festival de mâncare și muzică, The Big Feastival la ferma sa din Oxfordshire, a declarat pentru Daily Star că nu ar vrea să se implice într-un proiect anul viitor.

„Nu sunt solist, deci nu cred că un album solo ar funcționa pentru mine. Mai mult decât oricine mi-ar plăcea să cânt în noul grup format din Nile Rodgers și Johnny Marr – asta numesc eu un supergrup.”

Încâ de la sfârșitului anului trecut, Marr a fost invitat special la câteva cântări ale lui Rodgers. În plus, fostul chitarist de la The Smiths chiar a sugerat că vor continua colaborarea și vor înregistra împreună. Deci este foarte posibil ca dorința lui James să se îndeplinească.

Citește mai multe despre BlurNile Rodgers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay îi dă sfaturi muzicale tinerei Rita Ora

Cei de la Coldplay au ales ca în turneul european, în deschidere să cânte noua senzație britanică, Rita Ora. Se...

Închide