Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

A Vision Of Mercury – un regal de hituri Queen

Publicul va avea ocazia să asculte live hit-urile Queen în show-ul A Vision Of Mercury, ce va avea loc pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe.

Publicul va avea ocazia să asculte live hit-urile Queen în show-ul A Vision Of Mercury, ce va avea loc pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe.

Spectacolul va fi susținut de Joseph Lee, unul dintre cei mai autentici artiști tribut Freddie Mercury din lume. El va pune în scenă un concert excepțional, dinamic, care va pune în scenă energia și vibrația specifice unuia dintre cei mai buni soliști din istoria rockului.

A Vision Of Freddie Mercury

A Vision Of Freddie Mercury, 26 oct. Hard Rock Cafe

„Va fi o seară explozivă, asemenea artistului care a dat viață unor melodii simbol precum: We Are The Champions, Somebody To Love sau A Kind Of Magic”, a declarat artistul.

Joseph Lee este apreciat chiar și de familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat să concerteze și în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument din Marea Britanie ce onorează memoria acestuia. La eveniment a fost prezent și chitaristul Brian May.

Bilete A Vision Of Mercury

Biletele de la Categoria I (loc la masă) sunt 60 lei. Cele de la Categoria VIP (loc la masă) sunt 90 de lei. Cei care achiziționează bilete VIP vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, să se pozeze cu el și să primească autografe pe afișele evenimentului.

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumpărător de bilet.

Biletele sunt disponibile în reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro și www.myticket.ro.

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lebowski a anulat concertele din România

Trupa poloneză Lebowski nu va mai ajunge în România pentru a concerta pe 7 septembrie la București și pe 9...

Închide