Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

ZZ Top lansează un nou album după 9 ani

După 9 ani de pauză, ZZ Top lansează un nou album în toamnă. Acesta se intitulează La Futura, este format din 10 piese și va apărea pe 10 septembrie.

Publicat

pe

ZZ Top - La Futura
ZZ Top - La Futura

După 9 ani de pauză, ZZ Top lansează un nou album în toamnă. Acesta se intitulează La Futura, este format din 10 piese și va apărea pe 10 septembrie. Producția discului cu numărul 15 a fost realizată de Billy Gibbons din trupă și de celebrul Rick Rubin care au reușit să readucă în sound-ul formației esența ZZ Top care i-a cucerit pe fani.

ZZ Top

ZZ Top │ FOTO: www.facebook.com

„Ne-am gândit foarte mult la cum trebuie să fie acest album. Am vrut să amintim sinceritatea anilor timpurii, dar nu am vrut să întoarcem spatele tehnologiei contemporane. Rezultatul contopirii trecutului cu prezentului este desigur La Futura”, a declarat Gibbons.

Fanii au avut ocazia să asculte o primă piesă de album în cadrul reclamei pentru berea Jeremiaj Weed. ZZ Top a interpretat I’ve Got to Get Paid într-un frigider plin cu bere.

Reclama a venit cu un concept neconvențional, fapt ce a atras atenția companiilor asupra grupului. Gibbons a dezvăluit că trupa a fost abordată de cei de la Gillette pentru o reclamă pe care au fost nevoiți să o refuze, în ciuda sumei mari de bani propuse. Gillette le-a oferit artiștilor 1 milion de dolari pentru a-și rade celebrele bărbi într-un spot publicitar. Membrii ZZ Top și-au lăsat bărbile să crească de când au înființat trupa în 1969. Trupa nu a putut renunța la acest simbol definitoriu.

ZZ Top - La Futura

ZZ Top - La Futura

Tracklist La Futura

  1. I Gotsta Get Paid
  2. Chartreuse
  3. Consumption
  4. Over You
  5. Heartache in Blue
  6. I Don't Wanna Lose, Lose, You
  7. Flyin' High
  8. It's Too Easy Mañana
  9. Big Shiny Nine
  10. Have a Little Mercy

Trending