Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Zulu Winter ne hipnotizeaza cu noul clip, Key To My Heart - VIDEOCLIP

Zulu Winter a lansat un nou videoclip pentru piesa Key To My Heart, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de David Higgs, un bun prieten al trupei, clipul este psihedelic și hipnotizant.
Zulu Winter - Key To My Heart Video

Secvență clip Zulu Winter - Key To My Heart

Zulu Winter a lansat un nou videoclip pentru piesa Key To My Heart, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de David Higgs, un bun prieten al trupei, clipul este psihedelic și hipnotizant.

Zulu Winter - Key To My Heart Video

Secvență clip Zulu Winter - Key To My Heart

Membrii formației au declarat că a fost distractiv la filmări, chiar un pic ciudat. Mai multe despre ultimele noutăți ale grupului veți afla într-un video-interviu ce va apărea curând pe InfoMusic. Key To My Heart este al 3-lea extras de pe albumul de debut, Language. Următorul single va fi lansat în septembrie.

Zulu Winter s-a aflat pentru prima dată în România, dar din păcate nu a apucat să concerteze la Summer Well 2012. În afară de Zulu Winter, în cea de-a 2-a zi de festival erau planificate concertele The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink și The Stone Roses. Ele au fost anulate din cauza ploilor abundente care au afectat inclusiv terenul din jurul scenei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Zulu Winter
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 10 invitații la concertul lui Michel Telo

Am ales cei 5 norocoși care vor merge la concertul brazilianului Michel Telo. Artistul a înnebunit milioane de persoane din...

Închide