Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Zulu Winter ne hipnotizeaza cu noul clip, Key To My Heart - VIDEOCLIP

Zulu Winter a lansat un nou videoclip pentru piesa Key To My Heart, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de David Higgs, un bun prieten al trupei, clipul este psihedelic și hipnotizant.

Publicat

pe

Zulu Winter - Key To My Heart Video
Zulu Winter - Key To My Heart Video

Zulu Winter a lansat un nou videoclip pentru piesa Key To My Heart, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de David Higgs, un bun prieten al trupei, clipul este psihedelic și hipnotizant.

Zulu Winter - Key To My Heart Video

Secvență clip Zulu Winter - Key To My Heart

Membrii formației au declarat că a fost distractiv la filmări, chiar un pic ciudat. Mai multe despre ultimele noutăți ale grupului veți afla într-un video-interviu ce va apărea curând pe InfoMusic. Key To My Heart este al 3-lea extras de pe albumul de debut, Language. Următorul single va fi lansat în septembrie.

Zulu Winter s-a aflat pentru prima dată în România, dar din păcate nu a apucat să concerteze la Summer Well 2012. În afară de Zulu Winter, în cea de-a 2-a zi de festival erau planificate concertele The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink și The Stone Roses. Ele au fost anulate din cauza ploilor abundente care au afectat inclusiv terenul din jurul scenei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivalul Summer Well 2012
Festivaluri sâmbătă, 11 august 2012

Summer Well 2012

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending