Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Willem Dafoe și Carive van Houten apar în noul clip Antony and the Johnsons, Cut the World – VIDEOCLIP

Grupul Antony and the Johnsons a lansat un nou videoclip pentru piesa Cut the World ce îi are ca protagoniști pe actorii Willem Dafoe și Carice van Houten (cunoscută pentru rolul Melisandre din serialul tv Game of Thrones).
Antony and the Johnsons – Cut the World Video

Secvență clip Antony and the Johnsons – Cut the World

Grupul Antony and the Johnsons a lansat un nou videoclip pentru piesa Cut the World, pe care îl puteți vedea mai jos. Regizat de NABIL, clipul îi are ca protagoniști pe actorii Willem Dafoe și Carice van Houten cunoscută pentru rolul Melisandre din serialul tv Game of Thrones.

Antony and the Johnsons – Cut the World Video

Secvență clip Antony and the Johnsons – Cut the World

Videoclipul începe cu Willem Dafoe care se află la biroul său și privește îngândurat pe geam. Momentul este întrerupt de secretara sa, interpretată de Carice van Houten, care intră în birou pentru a-i aduce câteva acte. Cadrul se mută apoi în biroul secretarei, unde van Houten privește de această dată pe geam, întristată. Deodată, aceasta ia un cuțit, se îndreaptă spre biroul lui Dafoe, și îl omoară. În final, vedem cum toate secretarele din clădirea de birouri ies afară, pătate de sânge și ținând în mâine diferite obiecte contondente, sugerându-ne că toate și-au ucis șefii.

Privind abstract și metaforic crimele, mesajul clipului poate fi interpretat ca unul de emancipare a femeii, mai ales că Antony Hegarty, fondatorul grupului Antony and the Johnsons este cunoscut pentru părerile sale puternic femniste. De altfel, artistul este adeptul conceputului de a ne îndrepta spre un sistem de guvernare feminin pentru a restabili lumea.

Antony and the Johnsons - Cut the World

Antony and the Johnsons - Cut the World

Antony and the Johnsons este un proiect muzical apărut în 1998 ce prezintă muzica lui Antony Hegarty, realizată frecvent în colaborare cu diverși artiști precum Julia Kent, Parker Kindred sau Thoma Bartlett.

Cut the World este o piesă nouă ce dă titlul celui mai recent material live, lansat pe 6 august. Înregistrările de pe album sunt luate dintr-un concert susținut în Copenhaga împreună cu Orchestra Națională de Cameră Daneză. În cadrul spectacolului au fost interpretate piese de pe toate cele 4 discuri lansate până acum de Antony and the Johnsons.

Clip Oficial: Antony and the Johnsons – Cut the World

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ne distrăm la Summer Well 2012 - VEZI PROGRAM

Ediția Summer Well de anul acesta se apropie de punctul zero când îi vom vedea pe scena din Buftea pe...

Închide