Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Voltaj a lansat clipul oficial al piesei "Lumea e a mea" - VIDEOCLIP

Trupa VOLTAJ a lansat videoclipul "Lumea e a mea", pe care îl puteți urmări în format HD și pe InfoMusic.ro. Muzica și versurile aparțin trupei, iar regia clipului e semnată de Dan Petcan.

Publicat

pe

Imagine din clipul Voltaj - Lumea e a mea
Imagine din clipul Voltaj - Lumea e a mea

Trupa VOLTAJ a lansat videoclipul "Lumea e a mea", pe care îl puteți urmări în format HD și pe InfoMusic.ro. Muzica și versurile aparțin trupei, iar regia clipului e semnată de Dan Petcan.

Lansarea a avut loc pe 1 august pe heliportul de pe acoperișul unei clădiri foarte înalte din București, unde jurnaliștii prezenți au putut urmări materialul în avanpremieră. Este vorba de același "zgârie-nori" deasupra căruia trupa a înregistrat anumite scene din clip în urmă cu câteva săptămâni. Protagoniștii poveștii filmate sunt Andi Vasluianu și Diana Roman.

Lumea e a mea” este un videoclip-film, fiecare cadru având o mică poveste ascunsă. Toate elementele incluse au un rol bine stabilit, nimic nu e lăsat la întâmplare. Povestea din clip începe în momentul în care viziunea asupra lumii se schimbă prin purtarea unor ochelari colorați în formă de inimi. Percepția celor doi protagoniști se transformă radical, iar mesajul pentru privitori e că măcar odată în viață ar trebui să apeleze la astfel de ochelari.

Noul videoclip a fost lansat pe acoperisul unei cladiri inalte din Bucuresti

Noul videoclip a fost lansat pe acoperisul unei cladiri inalte din Bucuresti

Single-ul "Lumea e a mea" promovează noul album "Dă Vina pe Voltaj". Discul conține 10 melodii în total și se va bucura și de un concert aparte pe 10 octombrie 2012 la Sala Palatului.

VIDEO: Voltaj - Lumea e a mea

PUBLICITATE
Un comentariu

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending