Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

VIP after party cu KEMPES și REZIDENT EX în Ageless Club

Cei care și-au luat bilelete VIP la concertul Kempes și Rezident EX vor avea parte de o experiență unică. Aceștia vor petrece după concert alături de ariști în Clubul Ageless, în cadrul unui after party senzațional.
Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scena alaturi de Rezident Ex

Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scenă alături de Rezident Ex

Cei care și-au luat bilelete VIP la concertul Kempes și Rezident EX vor avea parte de o experiență unică. Aceștia vor petrece alături de ariști în Clubul Ageless. After party-ul va avea loc după concertul de la Arenele Romane de pe 21 septembrie și este organizat exclusiv pentru cei care au cumpărat bilete VIP la spectacol.

Totodată cei care au achiziționat bilete VIP vor beneficia de întâlnire și fotografii cu trupa, sesiune de autografe și vor primi afișul evenimentului semnat de artiști.

Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scena alaturi de Rezident Ex

Ovidiu Ioncu-Kempes revine pe scenă alături de Rezident Ex

Ovidiu Ioncu Kempes, fosta voce a trupei Cargo, s-a întors în România pentru pentru a lucra la un nou album cu grupul Rezident EX și pentru a susține împreună cu trupa o serie de concerte. Fanii din București vor avea ocazia să-i vadă doar pe 21 septembrie la Arenele Romane, unde vor putea asculta și piese noi, precum Catedrala sufletului și Povestiri din gară.

Vocea inconfundabilă a lui Kempes, a cărei zi de naștere am sărbătorit-o pe 18 august, va fi acompaniată de Tavi Iepan - chitară, Adrian Popescu – chitară, Christian Podratzky - bas, Florin Cvasa – tobe și Matthias Lange – chitară. În plus, Kempes va cânta împreună cu Alin Achim, alături de care timp de 6 ani a făcut istorie în rock-ul românesc.

În deschidere va concerta grupul Desant, din Timișoara.

Biletele sunt împărțite în 2 categorii: Acces general – 60 RON și VIP – 100 RON.

Biletele sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librăriile Adevarul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și online pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

De asemenea, biletele pot fi achiziționate de pe www.rezervariclub.ro.

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu KempesRezident EX
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Interpretul piesei San Francisco, Scott McKenzie a murit

Interpretul celebrei piesei San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair) Scott McKenzie s-a stins din viață la...

Închide