Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Un câștigător la loterie își dorește să reunească Guns N' Roses

Adrian are 41 de ani, este proprietarul unui magazin de muzică și, mai ales, un fan înfocat GN'R. El a câștigat la loterie suficienți bani pentru a rezerva 223 de concerte private Guns N' Roses.
Guns N Roses - original line-up

Guns N' Roses

Urmărește-ne pe

Adrian Bayford este un britanic care tocmai a dat lovitura la loterie câștigând peste 232 de milioane de dolari americani. El spune că ar încerca să facă posibilă o reuniune a membrilor originali Guns N' Roses.

Guns N Roses - original line-up

Guns N' Roses

Adrian are 41 de ani, este proprietarul unui magazin de muzică și, mai ales, un fan înfocat GN'R. El a câștigat suficienți bani pentru a rezerva 223 de concerte private Guns N' Roses (cu line-up-ul actual) la prețul pe care le au acestea acum.

Cred că ar trebui să îi reunesc pe Guns N' Roses - line-up-ul original. Sunt un mare fan.

Adrian Bayford, pentru Classic Rock Magazine

Pe lângă împăcarea lui Axl cu Slash, Adrian are și alte cheltuieli pe listă, cum ar fi o mașină nouă, o casă nouă și pizza de la Domino's.

Nu este prima dată când un fan i-a oferit o căruță de bani lui Axl Rose pentru a cânta alături de vechea trupă și nu a avut succes. Nici cu prilejul ceremoniei Rock n Roll Hall of Fame nu i-am văzut pe membrii originali Guns N' Roses reuniți. Totuși, e frumos să ne imaginăm cum un câștigător la loto devine un erou rock aducându-i pe aceeași scenă pe Axl Rose și pe Slash.

 

Citește mai multe despre Axl RoseSlash
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brandy este greu de cucerit în noul clip Put It Down feat. Chris Brown - VIDEOCLIP

După duetul cu Monica, Brandy revine cu o nouă colaborare. De această dată, alături de artistă apare Chris Brown în...

Închide