Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Un câștigător la loterie își dorește să reunească Guns N' Roses

Adrian are 41 de ani, este proprietarul unui magazin de muzică și, mai ales, un fan înfocat GN'R. El a câștigat la loterie suficienți bani pentru a rezerva 223 de concerte private Guns N' Roses.
Guns N Roses - original line-up

Guns N' Roses

Adrian Bayford este un britanic care tocmai a dat lovitura la loterie câștigând peste 232 de milioane de dolari americani. El spune că ar încerca să facă posibilă o reuniune a membrilor originali Guns N' Roses.

Guns N Roses - original line-up

Guns N' Roses

Adrian are 41 de ani, este proprietarul unui magazin de muzică și, mai ales, un fan înfocat GN'R. El a câștigat suficienți bani pentru a rezerva 223 de concerte private Guns N' Roses (cu line-up-ul actual) la prețul pe care le au acestea acum.

Cred că ar trebui să îi reunesc pe Guns N' Roses - line-up-ul original. Sunt un mare fan.

Adrian Bayford, pentru Classic Rock Magazine

Pe lângă împăcarea lui Axl cu Slash, Adrian are și alte cheltuieli pe listă, cum ar fi o mașină nouă, o casă nouă și pizza de la Domino's.

Nu este prima dată când un fan i-a oferit o căruță de bani lui Axl Rose pentru a cânta alături de vechea trupă și nu a avut succes. Nici cu prilejul ceremoniei Rock n Roll Hall of Fame nu i-am văzut pe membrii originali Guns N' Roses reuniți. Totuși, e frumos să ne imaginăm cum un câștigător la loto devine un erou rock aducându-i pe aceeași scenă pe Axl Rose și pe Slash.

 

Citește mai multe despre Axl RoseSlash
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brandy este greu de cucerit în noul clip Put It Down feat. Chris Brown - VIDEOCLIP

După duetul cu Monica, Brandy revine cu o nouă colaborare. De această dată, alături de artistă apare Chris Brown în...

Închide