Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers!

Red Hot Chili Peppers este o trupă iubită cu adevărat de români. Concertul de la București este aproape sold out, mai puțin de 2000 de bilete fiind disponibile. Red Hot Chili Peppers vine în România pentru prima pe 31 august și este prima formație care va susține un spectacol pe Arena Națională din București.
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers este o trupă iubită cu adevărat de români. Concertul de la București este aproape sold out, au rămas disponibile mai puțin de 2000 de bilete. Red Hot Chili Peppers vine în România pentru prima dată pe 31 august și este prima formație care va susține un spectacol pe Arena Națională din București. Evenimentul este organizat de Emagic, prezentat de Ursus și susținut de Vodafone.  În plus, în deschidere va cânta o trupă românească, aleasă de fani.

Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers (Foto: www.facebook.com)

Biletele pentru categoriile Golden Circle și Gazon au fost epuizate, astfel că fanii iau cu asalt locurile rămase libere în tribune.

„Biletele pe gazon au avut cea mai mare căutare, desigur, însă după ultima suplimentare fanii trupei s-au reorientat către tribune, în special către locurile situate mai aproape de scenă. Cu mai puțin de patru săptămâni până la eveniment, se simte o creștere a ritmului de vânzare, în prezent rămânând doar aproximativ 2000 de bilete disponibile, împărține pe mai multe categorii”, a declarant Laura Coroianu, CEO Emagic.

Întrucât numărul locurilor pe stadion este limitat, iar capacitatea maximă pe gazon a fost deja atinsă, o altă suplimentare a biletelor este imposibilă.

Biletele sunt disponibile la prețuri începând de la 155 de ron, online pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clip nou Gotye, Save Me - VIDEOCLIP

Gotye prezintă un nou videoclip, animat 100% pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa...

Închide