Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Tu și prietenii tăi apăreți în noul clip interactiv Linkin Park, Lost in the Echo - VIDEOCLIP

Noul clip Linkin Park este o adevărată experiență unică și personală ce include fotografii de pe Facebook cu tine și cei dragi. Totul se petrece într-un context post-apocaliptic.

Publicat

pe

Linkin Park - Lost in the Echos Video
Linkin Park - Lost in the Echos Video

Cei de la Linkin Park au pregătit un videoclip interactiv pentru piesa Lost in the Echo. Clipul este o adevărată experiență unică și personală ce cuprinde fotografii de pe Facebook cu tine și cei dragi. Totul se petrece într-un context post-apocaliptic.

Linkin Park - Lost in the Echo Video

Secvență clip Linkin Park - Lost in the Echo

Videoclipul interactiv, ce poate fi urmărit pe lostintheecho.com, a fost creat de Jason Nickel și Jason Zada împreună cu Mike Shinoda de la Linkin Park. Potrivit site-ului Wired.com, care a stat de vorbă cu aceștia despre proiect, grupul și-a dorit să realizeze un clip care să creeze o conexiune personală între Linkin Park și cei 44 de milioane de fani de pe Facebook. În același timp au vrut să păstreze tema albumului Living Things.

„Acest album vorbește foarte mult despre tu și eu, astfel că în momentul în care a trebuit să ne gândim la acest clip a apărut idea de a realiza ceva care să fie foarte personal și care să se conecteze la amintirile oamenilor. Sunt amintiri la care oamenii nu vor să renunțe, care îi țin agățați, iar noi am vrut să facem un clip în care să atingem acest subiect pentru că am simțit că se potrivește perfect cu piesa”, a declarat Mike Shinoda.

Linkin Park - Lost in the Echo

Pentru a urmări Lost in the Echo trebuie să intri pe site-ul mai sus menționat și să te conectezi cu contul de Facebook. În scurt timp va începe clipul, care îl prezintă pe un tânăr ce intră în ruinele unei clădiri. Acesta poartă în mână o servietă, iar când o deschide, dintre ruine încep să apară mai mulți oameni. Temători, dar curioși, oamenii se apropie de tânărul cu servieta, care începe să le împartă fotografii ce le trezesc emoții ciudate.

Dar, în momentul în care apar în prim-plan fotografiile respective vei avea surpriza să vezi că acestea sunt cu tine sau cu prietenii tăi. Imaginiile sunt extrase direct de pe contul tău de Facebook și de pe conturile prietenilor tăi. Fotografiile apar în timp real prin flash, iar dacă te vei mai uita o data la clip, vor apărea alte poze.

Galerie foto Linkin Park live la București 2012

Deși este un clip inovativ, Linkin Park a avut probleme cu cei de la casa de discuri privind lansarea lui.

„Unele persoane de la casa de discuri chiar s-au luptat cu noi din cauza acestui clip și a fost greu pentru noi pentru că ei doreau ceva cât mai static care să fie urcat pe site, pe YouTube și Vimeo. Și voiau să lanseze un astfel de video cu o lună înainte ca videoclipul acesta că fie gata. Și am spus „Este o nebunie. Acest lucru este mult mai interesant. Chiar dacă arată similar într-un procent de 99 %, versiunea clipului care se conectează la Facebook este mult mai interesantă decât versiunea statică datorită felului în care implică spectatorul”, a mai declarat Mike Shinoda.

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Linkin-Park concerteaza in Romania
Concerte miercuri, 6 iunie 2012

Linkin Park

Loc
Romexpo
Comentează

Trending