Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Trupa Changing Skins, apreciată în The Guardian - AUDIO

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației The Guardian.
Changing Skins

Changing Skins

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației The Guardian. Astfel, clasamentul din luna august format din cele mai bune piese descoperite din întreaga lume include și România cu piesa Perfect Foes semnată Changing Skins.

Changing Skins

Changing Skins (Foto: www.facebook.com)

În The Guardian grupul este descris ca fiind o trupă bucureșteană eclectică ce se joacă cu linia fină dintre muzica alternativă și cea electronică.

Changing Skins lucrează în prezent la albumul de debut pe care vrea să-l lanseze în octombrie. În curând vom vedea și un nou videoclip din partea formației, pentru piesa Baby. Oare cu ce ne va surprinde trupa de data aceasta?

Vara aceasta, Changing Skins a susținut numeroase concerte, ultima apariție fiind la Ursus Evolution Năvodari. Trupa a cântat în fața a peste 25.000 de oameni și a urcat pe aceeași scenă cu Șuie Paparude, Paraziții, Iris, byron și The MOOoD.

Changing Skins - Perfect Foes

Citește mai multe despre Changing Skins
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Ost Fest 2013 - The Release of the Beasts

Organizatorii au anunțat că festivalul Ost Fest 2013 va avea loc în zilele de 7,8 si 9 iunie 2013, iar tematica...

Închide