Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Trupa Changing Skins, apreciată în The Guardian - AUDIO

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației The Guardian.

Publicat

pe

Changing Skins
Changing Skins │ FOTO: www.facebook.com

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online a publicației The Guardian. Astfel, clasamentul din luna august format din cele mai bune piese descoperite din întreaga lume include și România cu piesa Perfect Foes semnată Changing Skins.

Changing Skins

Changing Skins │ FOTO: www.facebook.com

În The Guardian grupul este descris ca fiind o trupă bucureșteană eclectică ce se joacă cu linia fină dintre muzica alternativă și cea electronică.

Changing Skins lucrează în prezent la albumul de debut pe care vrea să-l lanseze în octombrie. În curând vom vedea și un nou videoclip din partea formației, pentru piesa Baby. Oare cu ce ne va surprinde trupa de data aceasta?

Vara aceasta, Changing Skins a susținut numeroase concerte, ultima apariție fiind la Ursus Evolution Năvodari. Trupa a cântat în fața a peste 25.000 de oameni și a urcat pe aceeași scenă cu Șuie Paparude, Paraziții, Iris, byron și The MOOoD.

Changing Skins - Perfect Foes

Trending