Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Toulouse Lautrec a lansat un clip pentru piesa "Come Together" - VIDEOCLIP

Grupul Toulouse Lautrec a lansat un clip video pentru melodia acustică "Come Together". Acesta este filmat static la pensiunea Rocker's Inn. Vă invităm să îl urmăriți mai jos, spunându-vă că face parte dintr-o serie de clipuri la care au mai participat The Mono Jacks și Robyn and the Backstabbers.

Publicat

pe

Toulouse Lautrec Rocker's Garnic
Toulouse Lautrec Rocker's Garnic

Grupul Toulouse Lautrec a lansat un clip video pentru melodia acustică "Come Together". Acesta este filmat static la pensiunea Rocker's Inn. Vă invităm să îl urmăriți mai jos, spunându-vă că face parte dintr-o serie de clipuri la care au mai participat The Mono Jacks și Robyn and the Backstabbers.

Toulouse Lautrec Rocker's Garnic

Toulouse Lautrec Rocker's Garnic

Rocker's Inn a organizat festivalul Rocker's Gârnic aflat în 2012 la cea de-a patra ediție. Gârnic din judeţul Caraş Severin este unul dintre satele ceheşti, din sudul Banatului românesc, în apropiere de Dunăre, un loc cu o istorie şi atmosferă aparte. Printre participanții la festival s-au numărat alături trupele Trooper, Altar, Truda, Melmac Riders, Zdob şi Zdub, Popasapka, Grimus, Toulouse Lautrec, Robin and The Backstabbers.

VIDEO: Toulouse Lautrec - Come Together

Trending