Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Tom Waits apare în The Simpsons - VIDEO

Tom Waits va apărea într-un episod din celebrul serial de desene animate The Simpsons. Artistul va interpreta propria persoană și îl va învăța pe Homer să devină un prepper.
Tom Waits

Tom Waits

Tom Waits va apărea într-un episod din celebrul serial de desene animate The Simpsons. Artistul va interpreta propria persoană și îl va învăța pe Homer să-și schimbe stilul de viață.

Tom Waits

Tom Waits

Waits va fi adeptul fenomenului prepper, răspândit în Statele Unite. Oamenii care sunt prepper cred că Pâmântul va fi lovit de un cataclism și vor și nevoiți să supraviețuiască fără electricitate. Astfel, Waits îl va învăța pe Homer cum să devină un prepper. Episodul se intitulează Homer Goes to Prep School și va fi difuzat cândva în luna decembrie.

Waits apare și în noul film Seven Psychopaths, alături de Colin Farrell, Sam Rockwell și Christopher Walken. Pelicula, al cărui trailer îl puteți vedea mai jos, va avea premiera în cinematografe în luna octombrie.

Seven Psychopaths: Trailer

Recent, Waits a lansat videoclipul piesei Hell Broke Luce, extrasă de pe albumul Bad As Me. Regizat de Matt Mahurin, acesta poate fi vizionat mai jos. Clipul are multă animație și pare a fi o poveste, dar tratează un subiect cât se poate de serios - războiul.

Tom Waits – Hell Broke Luce

Citește mai multe despre The SimpsonsTom Waits
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În sălbăticie cu Band of Horses în noul clip Knock Knock - VIDEOCLIP

Trupa Band of Horses a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat...

Închide