Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Sziget Festival 2012 Live pe YouTube - VIDEO

Pentru cei care tânjesc după atmosfera de la Sziget, dar nu pot ajunge la festival anul acesta, au posibilitatea să urmărească imagini live pe canalul oficial de YouTube al festivalului.
Sziget Festival 2012

Sziget Festival 2012

Pentru cei care tânjesc după atmosfera de la Sziget, dar nu pot ajunge la festival anul acesta, au posibilitatea să urmărească imagini live pe canalul oficial de YouTube al evenimentului.

Sziget Festival 2012

Sziget Festival 2012

Pentru prima dată, cele 5 zile de festival vor fi transmise live pentru fanii din întreaga lume. Publicul va avea ocazia să vadă ce se întâmplă pe 3 dintre cele mai mari scene ale evenimentului: Pop/Rock Main Stage, World Music Party Main Stage și A38 Stage.

Anul acesta, Sziget se află la ediția cu numărul 20, iar line-up-ul este unul extrem de atractactiv: The Killers, Korn, Placebo, Sum 41, Hurts, dEUS și mulți alții. În plus, și trupe românești vor urca pe scenele de la Sziget, precum Blue Nipple Boy și Grimus . Festivalul se desfășoară în perioada  6 – 13 august 2012, în aceeași locație – Budapesta.

Detalii bilete: www.szigetfestival.ro

Sziget Festival Live Stream pe Youtube

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flăcări, lasere și holograme în noul show Metallica – VIDEO

Metallica vine cu nou concept pentru concertele sale. Acesta are la bază o scenă specială, ce include cruci ce se...

Închide