Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Summer Well afectat de ploaie, Stone Roses anulează concertul

Dacă vremea a permis buna desfășurare - pe răcoare - a primei zile de festival, lucrurile s-au înrăutățit duminică. Condițiile meteo împiedică desfășurarea concertelor programate pe 12 august pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Headlinerii de la Stone Roses au comunicat pe Twitter anularea recitalului programat pentru această seară.
The Stone Roses

Concertele au fost anulate în mod oficial. A doua zi de festival nu se va mai ține. Află cum pot fi recuperați banii de pe abonamentele Summer Well 2012.

Dacă vremea a permis buna desfășurare - pe răcoare - a primei zile de festival, lucrurile s-au înrăutățit duminică. Condițiile meteo împiedică desfășurarea concertelor programate pe 12 august pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Headlinerii de la Stone Roses au comunicat pe Twitter anularea recitalului programat pentru această seară. Toate concertele zilei sunt puse sub semnul întrebării.

Tot astăzi sunt programate concetele Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas și The Vaccines. Chiar dacă ploaia s-ar putea opri, zona evenimentului este greu de curățat și de adus la un nivel ce-ar garanta pe de-o parte siguranța spectatorilor (existând pericolul alunecărilor) și pe de altă parte buna desfășurare a prestațiilor live.

Vom reveni cu detalii imediat ce organizatorii vor confirma sau infirma derularea primelor 4 momente din program. Aceștia sunt pregătiți să ofere publicului pelerine de ploaie, după cum au anunțat în deschidere primei zile.

Urmăriți fotografii din timpul concertelelor HURTSPatrick WolfThe Asteroids Galaxy Tour.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum poți ajunge la Summer Well 2012 - Vezi variantele de transport

Cum astăzi începe Summer Well editia 2012 vă oferim variantele de transport pentru a ajunge la locul distracției din Buftea,...

Închide