Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Summer Well afectat de ploaie, Stone Roses anulează concertul

Dacă vremea a permis buna desfășurare - pe răcoare - a primei zile de festival, lucrurile s-au înrăutățit duminică. Condițiile meteo împiedică desfășurarea concertelor programate pe 12 august pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Headlinerii de la Stone Roses au comunicat pe Twitter anularea recitalului programat pentru această seară.

Publicat

pe

The Stone Roses
The Stone Roses

Concertele au fost anulate în mod oficial. A doua zi de festival nu se va mai ține. Află cum pot fi recuperați banii de pe abonamentele Summer Well 2012.

Dacă vremea a permis buna desfășurare - pe răcoare - a primei zile de festival, lucrurile s-au înrăutățit duminică. Condițiile meteo împiedică desfășurarea concertelor programate pe 12 august pe Domeniul Știrbey de la Buftea. Headlinerii de la Stone Roses au comunicat pe Twitter anularea recitalului programat pentru această seară. Toate concertele zilei sunt puse sub semnul întrebării.

Tot astăzi sunt programate concetele Zulu Winter, The Big Pink, Glasvegas și The Vaccines. Chiar dacă ploaia s-ar putea opri, zona evenimentului este greu de curățat și de adus la un nivel ce-ar garanta pe de-o parte siguranța spectatorilor (existând pericolul alunecărilor) și pe de altă parte buna desfășurare a prestațiilor live.

Vom reveni cu detalii imediat ce organizatorii vor confirma sau infirma derularea primelor 4 momente din program. Aceștia sunt pregătiți să ofere publicului pelerine de ploaie, după cum au anunțat în deschidere primei zile.

Urmăriți fotografii din timpul concertelelor HURTSPatrick WolfThe Asteroids Galaxy Tour.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivalul Summer Well 2012
Festivaluri sâmbătă, 11 august 2012

Summer Well 2012

Loc
Domeniul Știrbey
2 comentarii

Trending