Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Stone Sour promovează House of Gold and Bones într-un turneu mondial

Se pare că vocalistul Corey Taylor va renunța pentru o perioadă la masca Slipknot și va porni într-un turneu mondial cu Stone Sour pentru a promova noul album al formației - House of Gold and Bones.
Stone Sour

Stone Sour

Se pare că vocalistul Corey Taylor va renunța pentru o perioadă la masca Slipknot și va porni într-un turneu mondial cu Stone Sour pentru a promova noul album al formației - House of Gold and Bones. Avem ocazia să ascultăm două dintre piesele de pe viitorul material - Gone Sovereign și Absolute Zero. Ele au fost livrate publicului împreună pentru că sunt interconectate. Le puteți asculta mai jos pentru a vedea concret ce înseamnă acest lucru.

Stone Sour

Stone Sour

Dacă Gone Sovereign este o explozie de energie frenetică cu putere din abundență, Absolute Zero este o piesă 100% rock, a cărei versuri reflectă zbuciumul unui om care încearcă să-și dea seama cine își dorește să fie. Combinația de piese este bine închegată, trecerea dintre ele și finalul sunt un Hay-ay-ay care cu siguranță va fi cântat alături de public în show-urile live.

Stone Sour - Gone Sovereign / Absolute Zero

Stone Sour a publicat pe site-ul oficial și o serie de date ale turneului masiv ce va avea loc în 2012-2013. Acesta debutează cu un concert pe 28 septembrie în Arizona. După câteva concerte în America de Nord, trupa ajunge și în Europa unde va susține spectacole alături de Papa Roach.

9/28 — Phoenix, Arizona — Ashley Pavilion
9/29 — Las Vegas, Nevada — Mandalay Bay Resort
9/30 — Tucson, Arizona — Stadionul Kino Veterans (Corey Taylor solo)
10/27 — Tokyo, Japonia — Super Arena
10/28 — Osaka, Japonia — Big Cat
10/29 — Nagoya, Japonia — Diamond Hall
11/10 — Santiago, Chile — Las Vizcachas
11/25 — Paris, Franța — Bataclan
11/26 — Milan, Italia — Alcatraz (cu Papa Roach)
11/29 — Ludwigsburg, Germania — Arena (cu Papa Roach)
11/30 — Viena, Austria — Gasometer (cu Papa Roach)
12/2 — Munich, Germania — Zenith (cu Papa Roach)
12/3 — Offenbach, Germania — Stadthalle (cu Papa Roach)
12/4 — Berlin, Germania — Huxley’s (cu Papa Roach)
12/6 — Oberhausen, Germania — Turbinenhalle (cu Papa Roach)
12/7 — Amsterdam, Olanda — Melkweg (cu Papa Roach)
12/8 — Torhout, Belgia — De Mast (cu Papa Roach)
12/10 — Londra, U.K. — O2 Brixton Academy (cu Papa Roach)
12/13 — Manchester, U.K. — Apollo
12/14 — Wolverhampton, U.K. — Civic Hall
12/15 — Bournemouth, U.K. — O2 Academy
12/17 — Copenhaga, Danemarca — Vega
12/18 — Oslo, Norvegia — Rockefeller
12/19 — Stockholm, Suedia — Annexet
2/23 — Brisbane, Australia — Soundwave
2/24 — Sydney, Australia — Soundwave
3/1 — Melbourne, Australia — Soundwave
3/2 — Adelaide, Australia — Soundwave
3/4 — Perth, Australia — Soundwave

Bucureștiul nu este momentan pe listă. Sunt slabe șanse să fie inclus ulterior, trupa având doar o singură zi la dispoziție între concertele cele mai apropiate de estul Europei - cel de la Viena este pe 30 noiembrie și cel de la Munich pe 2 decembrie. Papa Roach a rămas restant cu un concert în România de anul trecut când trebuia să ajungă pe scena Rock the City 2011 și nu ne-ar deranja absolut deloc dacă am revedea Stone Sour, care l-a prima întâlnire ne-a oferit un show foarte bun la Sonisphere 2010.

Va fi minunat să prezentăm fanilor House of Gold and Bones live. Suntem foarte entuziasmați să ajungem și în Japonia și în America de Sud cât mai repede - sunt unii dintre cei mai tari fani din lume! Am oferit oamenilor un fragment din Partea I, acum le vom aduce cel mai bun show Stone Sour pe care l-au văzut vreodata. Pregătiți-vă: începe în curând...

StoneSour.com

House of Gold and Bones Part I va fi lansat oficial pe 23 octombrie, iar apariția celei de-a doua părți este programată pentru 2013.

Citește mai multe despre Stone Sour
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pianistul rus Boris Berezovsky are propriul meniu în România

Recitalul de pian al celebrului maestru rus Boris Berezovsky va avea loc pe 6 noiembrie la Ateneul Român. Până la...

Închide