Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ștefan Bănică anunță Altceva: Album nou și turneu național

Ștefan Bănică a pregătit o surpriză dublă pentru fanii săi: un album nou și un turneu ce va include 9 orașe din țară. În cadrul concertelor acesta va interpreta atât piesele de pe noul album, cât și cele mai cunoscute hit-uri ale sale.

Publicat

pe

Stefan Banica - afis turneu Altceva
Stefan Banica - afis turneu Altceva

Ștefan Bănică a pregătit o surpriză dublă pentru fanii săi: un album nou și un turneu ce va include 9 orașe din țară. În cadrul concertelor, cântărețul va interpreta atât piesele de pe noul album, cât și cele mai cunoscute hit-uri ale sale.

Stefan Banica

Stefan Banica │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al 14-lea material semnat Ștefan Bănică are un titlu extreme de sugestiv – Altceva – sound-ul acestuia va fi cu totul altceva față de ce a compus artistul în trecut. Discul va conține și o serie de colaborări inedite, iar Bănică pregătește o serie de surprise.

Single-ul Nu e prea târziu, care se bucură și de un videoclip se va regăsi pe noul album.

„Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numește Altceva, va fi promovat printr-un turneu național în lunile octombrie și noiembrie. În aceste concerte vom cânta și piesele de pe noul disc, dar și cântecele consacrate, pe care publicul le așteaptă. De asemenea, o parte din albumul Altceva se va regăsi live pe scena Sălii Palatului în concertele de Crăciun de anul acesta. Albumul Altceva e un proiect mare și complex și puteți afla mai multe amănunte în curând pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official și pe site-ul meu www.stefanbanica.ro. Vă spun doar atât: o să fie un consum mare de energie, de-abia aștept să ne vedem!” - Ștefan Bănică.

Turneul Altceva, (powered by Centrum):

27 octombrie - Constanța - Casa de Cultură a Sindicatelor

28 octombrie – Piatra Neamț – Sala Polivalentă

29 octombrie - Iași - Sala Sporturilor

30 octombrie - Bacău - Teatrul de Vară

10 noiembrie - Craiova - Sala Sporturilor

11 noiembrie - Cluj - Casa de Cultură a Studenților

12 noiembrie - Pitești - Casa de Cultură

13 noiembrie - Brașov - Sala Sporturilor

17 noiembrie - Ploiești - Casa de Cultură

Toate concertele vor începe la ora 19:30, iar biletele vor fi disponibile la casele de bilete ale sălilor de concert și online vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro .

Un comentariu

Trending