Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Special pentru Liberty Parade, Liviu Hodor & Mona au compus piesa Be Free Tonight - AUDIO

Headlineri la Liberty Parade 2012, Liviu Hodor & Mona au scris o piesă special pentru marea desfășurare de forțe dance. Este vorba de Be Free Tonight, o melodie house, plină de energie, perfectă pentru atmosfera nocturnă din cluburi, atunci când accentul se pune exclusiv pe dans. Ascultă piesa pe InfoMusic.ro

Urmărește-ne pe

Headlineri la Liberty Parade 2012, Liviu Hodor & Mona au scris o piesă special pentru marea desfășurare de forțe dance. Este vorba de Be Free Tonight, o melodie house, plină de energie, perfectă pentru atmosfera nocturnă din cluburi, atunci când accentul se pune exclusiv pe dans.

Be Free Tonight (Liberty Parade) diferă de muzica scrisă în mod uzual de Liviu Hodor & Mona. Cei doi demonstrează că muzica underground poate merge mână în mână cu cea comercială. Show-ul de la mare a fost unul spectaculos atât în privința muzicii, cât și a elementelor vizuale, Liviu Hodor și Mona făcându-și apariția în costume speciale, făcute din led-uri.

Liviu Hodor feat. Mona - Be free tonight

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicki Minaj, vedeta din noua reclamă Adidas Originals - VIDEO

Nicki Minaj apare în noua reclamă Adidas Originals din campania all Originals Represent. Cântăreața apare alături grupul sud-coreean de hip-hop...

Închide