Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Soundgarden va lansa noul album pe 13 noiembrie

După ce membrii Soundgarden s-au reunit în 2010 și au finalizat la începutul acestui an înregistrările pentru noul album care încă nu a fost botezat, lansarea noului material va avea loc pe 13 noiembrie.
Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English, http://mjenglish.smugmug.com/Soundgarden)

Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English)

Cel mai recent număr al revisei Rolling Stone dă o veste bună fanilor Soundgarden. După ce membrii trupei s-au reunit în 2010 și au finalizat la începutul acestui an înregistrările pentru un nou album, aflăm că lansarea acestuia va avea loc pe 13 noiembrie.

Veteranii grunge-ului au urcat în topuri în acest an cu single-ul Live to Rise, care a apărut pe coloana sonoră a filmului The Avengers. Pentru single-ul lansat în aprilie, trupa a realizat și un videoclip în mai, ce poate fi urmărit mai jos.

Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English, http://mjenglish.smugmug.com/Soundgarden)

Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English)

Cu toate că albumul nu a fost încă botezat și continuăm să-l numim noul album, știrea vine acompaniată de câteva detalii din partea chitaristului Kim Thayil. El spune că în tracklist-ul noului material include și piesele Blood On The Valley Floor și A Thousand Days Before și se pare că cea de-a doua va avea un sound inedit, pe care trupa-l numește country și eastern.

Noul album cuprinde primele înregistrări făcute de trupă după lunga pauză de la albumul Down on the Upside (1996). La începutul anului, Chris Cornell a declarat pentru NME că prin noul album, Soundgarden va continua de unde a rămas după Down on the Upside.

Chris Cornell va lansa un nou album„Vom lansa un album nou în toamnă. E destul de complicat de descris, cumva o să continuăm de unde am rămas. Albumul are mai multe aspecte. În trupa noastră, fiecare membru contribuie prin muzică în așa fel încât rezultatul este foarte diversificat. E un album foarte bogat care transmite numeroase stări.”

Chris Cornell, pentru NME

Soundgarden - Live to Rise

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR lansează The Lord Of Steel - Retail Edition pe 28 septembrie

Noul album de studio al trupei MANOWAR, “The Lord Of Steel” va intra pe piață pe 28 septembrie. Lansarea retail...

Închide