Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Soundgarden va lansa noul album pe 13 noiembrie

După ce membrii Soundgarden s-au reunit în 2010 și au finalizat la începutul acestui an înregistrările pentru noul album care încă nu a fost botezat, lansarea noului material va avea loc pe 13 noiembrie.
Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English, http://mjenglish.smugmug.com/Soundgarden)

Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English)

Cel mai recent număr al revisei Rolling Stone dă o veste bună fanilor Soundgarden. După ce membrii trupei s-au reunit în 2010 și au finalizat la începutul acestui an înregistrările pentru un nou album, aflăm că lansarea acestuia va avea loc pe 13 noiembrie.

Veteranii grunge-ului au urcat în topuri în acest an cu single-ul Live to Rise, care a apărut pe coloana sonoră a filmului The Avengers. Pentru single-ul lansat în aprilie, trupa a realizat și un videoclip în mai, ce poate fi urmărit mai jos.

Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English, http://mjenglish.smugmug.com/Soundgarden)

Soundgarden, live in Londra (credit foto: Jaye & Mike English)

Cu toate că albumul nu a fost încă botezat și continuăm să-l numim noul album, știrea vine acompaniată de câteva detalii din partea chitaristului Kim Thayil. El spune că în tracklist-ul noului material include și piesele Blood On The Valley Floor și A Thousand Days Before și se pare că cea de-a doua va avea un sound inedit, pe care trupa-l numește country și eastern.

Noul album cuprinde primele înregistrări făcute de trupă după lunga pauză de la albumul Down on the Upside (1996). La începutul anului, Chris Cornell a declarat pentru NME că prin noul album, Soundgarden va continua de unde a rămas după Down on the Upside.

Chris Cornell va lansa un nou album„Vom lansa un album nou în toamnă. E destul de complicat de descris, cumva o să continuăm de unde am rămas. Albumul are mai multe aspecte. În trupa noastră, fiecare membru contribuie prin muzică în așa fel încât rezultatul este foarte diversificat. E un album foarte bogat care transmite numeroase stări.”

Chris Cornell, pentru NME

Soundgarden - Live to Rise

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR lansează The Lord Of Steel - Retail Edition pe 28 septembrie

Noul album de studio al trupei MANOWAR, “The Lord Of Steel” va intra pe piață pe 28 septembrie. Lansarea retail...

Închide