Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Soundgarden prezintă preview-ul unei piese noi și titlul viitorului album - VIDEO

Noul album Soundgarden se intitulează King Animal, iar preview-ul de 36 de secunde urcat pe YouTube reprezintă un fragment din piesa Worse Dreams.
Soundgarden King Animal Worse Dreams Video Preview

Soundgarden - King Animal / Worse Dreams Preview Video

Mult așteptatele detalii despre următorul album Soundgarden încep să iasă la iveală. Am aflat că lansarea sa va avea loc pe 13 noiembrie și știm deja cum se numesc două dintre piesele incluse pe disc - Blood On The Valley Floor și A Thousand Days Before. Abia acum, însă, trupa a făcut public titlul noului album și îl livrează fanilor alături de un teaser video cu una dintre piesele noi.

Soundgarden King Animal Worse Dreams Video Preview

Soundgarden - King Animal / Worse Dreams Preview Video

Noul album Soundgarden se intitulează King Animal, iar preview-ul de 36 de secunde urcat pe YouTube reprezintă un fragment din piesa Worse Dreams. Imaginile ilustrează veteranii grunge-ului lucrând împreună în studio. Pe fundal auzim piesa în cauză, care nu seamănă mai deloc cu Live to Rise, ci readuce la viață stilul specific Soundgarden, întocmai cum promisese Chris Cornell.

Soundgarden a lansat și site-ul www.SoundgardenKingAnimal.com pe care fanii pot urmări același video pe care-l puteți vedea și mai jos și se pot înscrie pentru a primi notificări prin email.

Teaser album: Soundgarden - King Animal

Citește mai multe despre Soundgarden
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne și Chad Kroeger fac planuri de nuntă

Mulți nici nu știau că cei doi sunt un cuplu, dar după 6 luni de discreție, rockerii canadieni Avril Lavigne...

Închide