Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Soundgarden prezintă preview-ul unei piese noi și titlul viitorului album - VIDEO

Noul album Soundgarden se intitulează King Animal, iar preview-ul de 36 de secunde urcat pe YouTube reprezintă un fragment din piesa Worse Dreams.

Publicat

pe

Soundgarden King Animal Worse Dreams Video Preview
Soundgarden King Animal Worse Dreams Video Preview

Mult așteptatele detalii despre următorul album Soundgarden încep să iasă la iveală. Am aflat că lansarea sa va avea loc pe 13 noiembrie și știm deja cum se numesc două dintre piesele incluse pe disc - Blood On The Valley Floor și A Thousand Days Before. Abia acum, însă, trupa a făcut public titlul noului album și îl livrează fanilor alături de un teaser video cu una dintre piesele noi.

Soundgarden King Animal Worse Dreams Video Preview

Soundgarden - King Animal / Worse Dreams Preview Video

Noul album Soundgarden se intitulează King Animal, iar preview-ul de 36 de secunde urcat pe YouTube reprezintă un fragment din piesa Worse Dreams. Imaginile ilustrează veteranii grunge-ului lucrând împreună în studio. Pe fundal auzim piesa în cauză, care nu seamănă mai deloc cu Live to Rise, ci readuce la viață stilul specific Soundgarden, întocmai cum promisese Chris Cornell.

Soundgarden a lansat și site-ul www.SoundgardenKingAnimal.com pe care fanii pot urmări același video pe care-l puteți vedea și mai jos și se pot înscrie pentru a primi notificări prin email.

Teaser album: Soundgarden - King Animal

Comentează

Trending