Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Snoop renunță la Dogg și devine Lion - AUDIO

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae, pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La.
Snoop Lion - La La La

Snoop Lion - La La La

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La și poate fi ascultat mai jos.

Snoop Lion - La La La

Snoop Lion - La La La

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc zilele trecute, Snoop a vorbit despre această schimbare și a mărturist că noul material este foarte important pentru el, dezvăluind o parte din adevărata sa personalitate.

Snoop Lion

Snoop Lion

„Când m-am dus la templu, Marele Preot m-a întrebat care este numele meu, iar eu am spus ”Snoop Dogg”. El s-a uitat în ochii mei și a zis: Nu mai este. Tu ești leul... Întotdeauna am zis că sunt reîncarnarea lui Bob Marley. Simt că mereu am fost un Rastafari. Pur și simplu nu aveam deschis cel de-al 3-lea ochi, dar acum este clar deschis.

În ceea ce privește acest proiect muzical, nu aveam de gând să mă duc în Jamaica și să înregistrez un album reggae. Spiritul m-a chemat. Și de fiecare dată când spiritul te cheamă, trebuie să știi că este ceva serios... Nu vreau să devin Snoop Dogg în varianta reggae...Vreau să-l îngrop pe Snoop Dogg și să devin Snoop Lion”, este o parte din declarația făcută de artist.

Albumul Reincarnated este produs de Diplo și Major Lazerb. 

Snoop Dogg - La La La

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noutăți Subsonic Festival: Mai multe autobuze. Spațiu de relaxare și joacă la Subsonic Experience

În urma solicitărilor primite de la fani, organizatorii Festivalului Subsonic au suplimentat numărului de autobuze și programul lor de circulație....

Închide