Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Snoop renunță la Dogg și devine Lion - AUDIO

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae, pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La.

Publicat

pe

Snoop Lion - La La La
Snoop Lion - La La La

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La și poate fi ascultat mai jos.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc zilele trecute, Snoop a vorbit despre această schimbare și a mărturist că noul material este foarte important pentru el, dezvăluind o parte din adevărata sa personalitate.

„Când m-am dus la templu, Marele Preot m-a întrebat care este numele meu, iar eu am spus ”Snoop Dogg”. El s-a uitat în ochii mei și a zis: Nu mai este. Tu ești leul... Întotdeauna am zis că sunt reîncarnarea lui Bob Marley. Simt că mereu am fost un Rastafari. Pur și simplu nu aveam deschis cel de-al 3-lea ochi, dar acum este clar deschis.

În ceea ce privește acest proiect muzical, nu aveam de gând să mă duc în Jamaica și să înregistrez un album reggae. Spiritul m-a chemat. Și de fiecare dată când spiritul te cheamă, trebuie să știi că este ceva serios... Nu vreau să devin Snoop Dogg în varianta reggae...Vreau să-l îngrop pe Snoop Dogg și să devin Snoop Lion”, este o parte din declarația făcută de artist.

Albumul Reincarnated este produs de Diplo și Major Lazerb. 

Trending