Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Snoop renunță la Dogg și devine Lion - AUDIO

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae, pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La.
Snoop Lion - La La La

Snoop Lion - La La La

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip hop la reggae pe care artistul o face pe noul său album, Reincarnated. Primul single extras se intitulează La La La și poate fi ascultat mai jos.

Snoop Lion - La La La

Snoop Lion - La La La

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc zilele trecute, Snoop a vorbit despre această schimbare și a mărturist că noul material este foarte important pentru el, dezvăluind o parte din adevărata sa personalitate.

Snoop Lion

Snoop Lion

„Când m-am dus la templu, Marele Preot m-a întrebat care este numele meu, iar eu am spus ”Snoop Dogg”. El s-a uitat în ochii mei și a zis: Nu mai este. Tu ești leul... Întotdeauna am zis că sunt reîncarnarea lui Bob Marley. Simt că mereu am fost un Rastafari. Pur și simplu nu aveam deschis cel de-al 3-lea ochi, dar acum este clar deschis.

În ceea ce privește acest proiect muzical, nu aveam de gând să mă duc în Jamaica și să înregistrez un album reggae. Spiritul m-a chemat. Și de fiecare dată când spiritul te cheamă, trebuie să știi că este ceva serios... Nu vreau să devin Snoop Dogg în varianta reggae...Vreau să-l îngrop pe Snoop Dogg și să devin Snoop Lion”, este o parte din declarația făcută de artist.

Albumul Reincarnated este produs de Diplo și Major Lazerb. 

Snoop Dogg - La La La

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noutăți Subsonic Festival: Mai multe autobuze. Spațiu de relaxare și joacă la Subsonic Experience

În urma solicitărilor primite de la fani, organizatorii Festivalului Subsonic au suplimentat numărului de autobuze și programul lor de circulație....

Închide