Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Slash: An Intimite Portrait va prezenta viața chitaristului in îmagini

În luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a lui Slash.

Publicat

pe

Slash - An Intimate Potrait
Slash - An Intimate Potrait

După succesul celui mai recent album solo Apocalyptic Love și după includerea în Rock and Roll Hall of Fame alături de Guns N' Roses, un nou eveniment va avea loc în cariera celebrului chitarist Slash. În luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a rocker-ului.

Slash salutand introducerea Guns N'Roses in Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012

Slash salutând introducerea Guns N'Roses în Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012 │ FOTO: rockhall.com

Slash: An Intimate Potrait va curpinde imagini care până acum nu au mai fost publicate, realizate de fotograful Robert Knight. De la capturi spontane, până la imagini amuzante, fotografiile reflectă o imagine mai intimă a lui Slash decât cea pe care o vedem pe scenă.

Slash - An Intimate Potrait

Slash - An Intimate Potrait

Cartea va fi presărată cu urări și anecdote ale unor mari chitariști. Ronnie Wood de la Rolling Stones care îi este bun prieten lui Slash a scris un cuvânt-înainte, iar Joe Perry de la Aerosmith și-a așternut impresiile pe hârtie pentru a încropi prefața. Restul cărții este narată de Richard Bienstock, editor șef al revistei Guitar World și editor executiv al revistei Guitar Aficionado.

În spiritul dezvăluirii unor fragmente din trecutul lui Slash, vă mai povestim cum chitaristul  i-a surprins dezbrăcați pe mama sa și pe legenda glam rock-ului, David Bowie, când avea numai opt ani. Așa a declarat chiar Slash recent pentru postul de radio australian Triple M.

Ola Hudson, mama chitaristului, a lucrat mult alături de Bowie în anii '70. Ea i-a realizat designe-urile costumațiilor folosite în perioada lansării albumului Station To Station și cele pentru filmul The Man Who Fell To Earth.

SlashMama mea a început să lucreze cu David la început. Sunt destul de sigur că așa a început relația lor. Apoi s-a transformat într-un soi de poveste de dragoste misterioasă care a durat destul de mult. [...]

Mereu era la noi, mereu erau împreună. I-am surprins o dată dezbrăcați. Făceau multe lucruri împreună, dar nu înțelegeam la vârsta aia. Acum, știu exact ce se întâmpla între ei. Dacă mă gândesc la toată combinația aceea de oameni, pot doar să-mi imaginez cât de ciudat era.

Slash, pentru Triple M

Se pare că și dacă ar apărea o carte autobiografică scrisă de Slash am avea lucruri interesante de citit. Până atunci însă, în luna octombrie va fi apărea cartea Slash: An Intimate Portrait, în aceeași perioadă în care va fi lansată și o ediție specială a albumului Apocalyptic Love.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending