Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Slash: An Intimite Portrait va prezenta viața chitaristului in îmagini

În luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a lui Slash.
Slash - An Intimate Potrait

Slash - An Intimate Potrait

După succesul celui mai recent album solo Apocalyptic Love și după includerea în Rock and Roll Hall of Fame alături de Guns N' Roses, un nou eveniment va avea loc în cariera celebrului chitarist Slash. În luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a rocker-ului.

Slash salutand introducerea Guns N'Roses in Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012

Slash salutând introducerea Guns N'Roses în Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012 │ FOTO: rockhall.com

Slash: An Intimate Potrait va curpinde imagini care până acum nu au mai fost publicate, realizate de fotograful Robert Knight. De la capturi spontane, până la imagini amuzante, fotografiile reflectă o imagine mai intimă a lui Slash decât cea pe care o vedem pe scenă.

Slash - An Intimate Potrait

Slash - An Intimate Potrait

Cartea va fi presărată cu urări și anecdote ale unor mari chitariști. Ronnie Wood de la Rolling Stones care îi este bun prieten lui Slash a scris un cuvânt-înainte, iar Joe Perry de la Aerosmith și-a așternut impresiile pe hârtie pentru a încropi prefața. Restul cărții este narată de Richard Bienstock, editor șef al revistei Guitar World și editor executiv al revistei Guitar Aficionado.

În spiritul dezvăluirii unor fragmente din trecutul lui Slash, vă mai povestim cum chitaristul  i-a surprins dezbrăcați pe mama sa și pe legenda glam rock-ului, David Bowie, când avea numai opt ani. Așa a declarat chiar Slash recent pentru postul de radio australian Triple M.

Ola Hudson, mama chitaristului, a lucrat mult alături de Bowie în anii '70. Ea i-a realizat designe-urile costumațiilor folosite în perioada lansării albumului Station To Station și cele pentru filmul The Man Who Fell To Earth.

SlashMama mea a început să lucreze cu David la început. Sunt destul de sigur că așa a început relația lor. Apoi s-a transformat într-un soi de poveste de dragoste misterioasă care a durat destul de mult. [...]

Mereu era la noi, mereu erau împreună. I-am surprins o dată dezbrăcați. Făceau multe lucruri împreună, dar nu înțelegeam la vârsta aia. Acum, știu exact ce se întâmpla între ei. Dacă mă gândesc la toată combinația aceea de oameni, pot doar să-mi imaginez cât de ciudat era.

Slash, pentru Triple M

Se pare că și dacă ar apărea o carte autobiografică scrisă de Slash am avea lucruri interesante de citit. Până atunci însă, în luna octombrie va fi apărea cartea Slash: An Intimate Portrait, în aceeași perioadă în care va fi lansată și o ediție specială a albumului Apocalyptic Love.

Citește mai multe despre David BowieSlash
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nocturne baroce: Bach, Vivaldi, Scarlatti şi Händel pe malul Dâmboviţei

Festivalul Nocturne Baroce debutează în perioada 3-8 septembrie. Acorduri de Bach, Vivaldi, Scarlatti și Händel se vor auzi după lăsarea...

Închide