Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Slash: An Intimite Portrait va prezenta viața chitaristului in îmagini

În luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a lui Slash.

Publicat

pe

Slash - An Intimate Potrait
Slash - An Intimate Potrait

După succesul celui mai recent album solo Apocalyptic Love și după includerea în Rock and Roll Hall of Fame alături de Guns N' Roses, un nou eveniment va avea loc în cariera celebrului chitarist Slash. În luna octombrie va fi publicată o carte biografică ce constă într-o colecție de imagini din ultimii 20 de ani de carieră a rocker-ului.

Slash salutand introducerea Guns N'Roses in Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012

Slash salutând introducerea Guns N'Roses în Rock and Roll Hall of Fame pe 14 aprilie 2012 │ FOTO: rockhall.com

Slash: An Intimate Potrait va curpinde imagini care până acum nu au mai fost publicate, realizate de fotograful Robert Knight. De la capturi spontane, până la imagini amuzante, fotografiile reflectă o imagine mai intimă a lui Slash decât cea pe care o vedem pe scenă.

Slash - An Intimate Potrait

Slash - An Intimate Potrait

Cartea va fi presărată cu urări și anecdote ale unor mari chitariști. Ronnie Wood de la Rolling Stones care îi este bun prieten lui Slash a scris un cuvânt-înainte, iar Joe Perry de la Aerosmith și-a așternut impresiile pe hârtie pentru a încropi prefața. Restul cărții este narată de Richard Bienstock, editor șef al revistei Guitar World și editor executiv al revistei Guitar Aficionado.

În spiritul dezvăluirii unor fragmente din trecutul lui Slash, vă mai povestim cum chitaristul  i-a surprins dezbrăcați pe mama sa și pe legenda glam rock-ului, David Bowie, când avea numai opt ani. Așa a declarat chiar Slash recent pentru postul de radio australian Triple M.

Ola Hudson, mama chitaristului, a lucrat mult alături de Bowie în anii '70. Ea i-a realizat designe-urile costumațiilor folosite în perioada lansării albumului Station To Station și cele pentru filmul The Man Who Fell To Earth.

SlashMama mea a început să lucreze cu David la început. Sunt destul de sigur că așa a început relația lor. Apoi s-a transformat într-un soi de poveste de dragoste misterioasă care a durat destul de mult. [...]

Mereu era la noi, mereu erau împreună. I-am surprins o dată dezbrăcați. Făceau multe lucruri împreună, dar nu înțelegeam la vârsta aia. Acum, știu exact ce se întâmpla între ei. Dacă mă gândesc la toată combinația aceea de oameni, pot doar să-mi imaginez cât de ciudat era.

Slash, pentru Triple M

Se pare că și dacă ar apărea o carte autobiografică scrisă de Slash am avea lucruri interesante de citit. Până atunci însă, în luna octombrie va fi apărea cartea Slash: An Intimate Portrait, în aceeași perioadă în care va fi lansată și o ediție specială a albumului Apocalyptic Love.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Slash și Ryan Gosling colaborează pentru piesa "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie" - VIDEO

Ryan Gosling își arată talentul muzical odată cu lansarea piesei "I'm Just Ken", extrasă de pe coloana sonoră a mult așteptatului film "Barbie". Legendarul Slash i se alătură cu o partitură la chitară. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Ryan Gosling - "I'm Just Ken"
Ryan Gosling - "I'm Just Ken" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Mai sunt câteva zile până la lansarea oficială a filmului "Barbie", cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale. Pelicula este așteptată cu entuziasm de fani. Momentan, ei își pot satisface curiozitatea cu numeroasele indicii și trailere apărute pe internet. Cel mai recent demers în acest sens este piesa "I'm Just Ken", interpretată chiar de Gosling.

Compusă de Mark Ronson și Andrew Wyatt, "I'm Just Ken" este o baladă emoționantă, prin care Ken analizează greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul vieții sale de păpușă de plastic. Mai mult, versurile melodiei exprimă și nesiguranța pe care Ken o simte în relația cu Barbie: Cu o voce gâtuită, el mărturisește: "Nu știu cine sunt fără tine. Există <<Barbie și Ken>>. Nu există <<doar Ken>>". Sensibilitatea melodiei este echilibrată de partitura de chitară a lui Slash.

Potrivit Variety, Mark Ronson l-a descris pe Slash drept "idolul său din toate timpurile", adăugând:

"I-am trimis cântecul și mi-a spus: <<E o melodie bună... cool, voi cânta pe ea>>. E minunat, cântă solo-ul de la final și părțile ritmice.

Coloana sonoră a filmului "Barbie" include cântece ale unora dintre cele mai mari vedete pop contemporane, cum ar fi Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim și Ava Max. O serie de single-uri au fost deja lansate, printre care "Dance the Night" (Dua Lipa) și "Barbie World" (Nicki Minaj, Ice Spice, AQUA). Recent, Billie Eilish a dezvăluit că a pregătit un cântec special pentru această producție cinematografică.

VIDEO: Ryan Gosling - I'm Just Ken

Citește în continuare

Trending