Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Sister Bliss vine cu un DJ set Faithless la Peninsula

Organizat la Târgu Mureș, festivalul Peninsula îi aduce pe 23 august 2012 pe legendarii membri din Dire Straits, sub numele de The Straits. O altă noutate e că la pupitrul de mixaj va veni și Sister Bliss, membru fondator al trupei britanice Faithless.
Sister Bliss - DJ

Sister Bliss

Anunțurile despre agendă se întețesc pe măsura apropierii ediției din acest an a festivalului Peninsula. Organizat la Târgu Mureș, evenimentul îi aduce pe 23 august 2012 pe legendarii membri din Dire Straits, sub numele de The Straits. O altă noutate e că la pupitrul de mixaj va veni și Sister Bliss, membru fondator al trupei britanice Faithless.

Sister Bliss - DJ

Sister Bliss

Sister Bliss are în spate peste 15 ani de carieră, fiind un nume de reper al muzicii electronice. Show-ul de la Peninsula 2012 este practic de neratat, iar motivele sunt numeroase: seturile de DJ mixate în cele mai faimoase cluburi din lume, colaborările cu regizori de Oscar, rolul ei muzical din spatele unor hituri precum „We come one” , „God is a DJ” sau „Insomnia”. Artista va mixa joi la Ciuc Music Live Stage.

Programul muzical al Peninsulei poate fi consultat în agenda InfoMusic. Biletele şi abonamentele se vând în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Un abonament costă 150 de lei, iar biletul de o zi - 60 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dire StraitsThe Straits
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica urcă online concertele din Mexico City

Trei din cele opt concerte Metallica din Mexico City au fost deja urcate pe livemetallica.com, de unde se poate downloada...

Închide