Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Single nou Aerosmith, Lover Alot - AUDIO

Aerosmith a prezentat fanilor un nou single, intitulat Lover Alot, ce poate fi ascultat mai jos. După Legendary Child, acesta este al 2-lea extras de pe viitorul album, Music From Another Dimension ce va fi lansat 6 noiembrie.
Aerosmith - Lover Alot

Aerosmith - Lover Alot Single

Urmărește-ne pe

Aerosmith a prezentat fanilor un nou single, intitulat Lover Alot, ce poate fi ascultat mai jos. După Legendary Child, acesta este al 2-lea extras de pe viitorul album, Music From Another Dimension ce va fi lansat 6 noiembrie.

Aerosmith - Lover Alot

Aerosmith - Lover Alot Single

La sfârșitul lunii trecute, Steven Tyler a dezvăluit că fanii vor avea ocazia să audă pe noul material colaborări cu Julian Lennon, fiul lui John Lennon și cu actorul Johnny Depp, un adevărat iubitor de muzică rock.

Aerosmith a vrut să revină la sound-ul anilor 70-80, când au înregistrat unele dintre cele mai de succes albume. Astfel, trupa a lucrat cu producătorul Jack Douglas, care a mai colaborat cu formația la discul Toys In The Attic lansat în 1975.

Aerosmith - Lover Alot

Citește mai multe despre AerosmithSteven Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cameră de meditație pentru RHCP. Trupa salută fanii români - VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers demonstrează că ia în serios fiecare concert pe care îl susține. După ce membrii formației...

Închide