Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Single nou Aerosmith, Lover Alot - AUDIO

Aerosmith a prezentat fanilor un nou single, intitulat Lover Alot, ce poate fi ascultat mai jos. După Legendary Child, acesta este al 2-lea extras de pe viitorul album, Music From Another Dimension ce va fi lansat 6 noiembrie.
Aerosmith - Lover Alot

Aerosmith - Lover Alot Single

Aerosmith a prezentat fanilor un nou single, intitulat Lover Alot, ce poate fi ascultat mai jos. După Legendary Child, acesta este al 2-lea extras de pe viitorul album, Music From Another Dimension ce va fi lansat 6 noiembrie.

Aerosmith - Lover Alot

Aerosmith - Lover Alot Single

La sfârșitul lunii trecute, Steven Tyler a dezvăluit că fanii vor avea ocazia să audă pe noul material colaborări cu Julian Lennon, fiul lui John Lennon și cu actorul Johnny Depp, un adevărat iubitor de muzică rock.

Aerosmith a vrut să revină la sound-ul anilor 70-80, când au înregistrat unele dintre cele mai de succes albume. Astfel, trupa a lucrat cu producătorul Jack Douglas, care a mai colaborat cu formația la discul Toys In The Attic lansat în 1975.

Aerosmith - Lover Alot

Citește mai multe despre AerosmithSteven Tyler
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cameră de meditație pentru RHCP. Trupa salută fanii români - VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers demonstrează că ia în serios fiecare concert pe care îl susține. După ce membrii formației...

Închide