Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Scarlett Johansson cântă cu Lulu Gainsbourg: Bonnie and Clyde - AUDIO

Lulu Gainsbourg, fiul celebrului cântăreț Serge Gainsbourg a lansat zilele trecute single-ul Bonnie and Clyde cântat în duet cu actrița Scarlett Johansson. Acesta este primul extras de pe From Gainsbourg to Lulu, un album de cover-uri realizat în memoria tatălui său.

Publicat

pe

Lulu Gainsbourg și Scarlett Johansson - Bonnie and Clyde
Lulu Gainsbourg și Scarlett Johansson - Bonnie and Clyde

Lulu Gainsbourg, fiul celebrului cântăreț Serge Gainsbourg a lansat zilele trecute single-ul Bonnie and Clyde cântat în duet cu actrița Scarlett Johansson. (audio mai jos) Acesta este primul extras de pe From Gainsbourg to Lulu, un album de cover-uri realizat în memoria tatălui său.

Lulu Gainsbourg și Scarlett Johansson - Bonnie and Clyde

Lulu Gainsbourg și Scarlett Johansson - Bonnie and Clyde Single

Pasiunea lui Scarlett Johansson pentru muzică nu este o noutate. Actrița s-a implicat constant în proiecte muzicale, vocea sa fiind apreciată de artiști. În 2009 a realizat un cover după Last Goodbye a lui Jeff Buckley și a înregistrat albumul Break Up în colaborare cu Pete Yorn. În 2010 a apărut pe discul trupei Steel Train, iar un an mai târziu a interpretat piesa One Whole Hour, înclusă pe coloana sonoră a filmului documentar Wretches & Jabberers.

From Gainsbourg to Lulu este primul album lansat de Lulu Gainsbourg și mai include colaborări cu Iggy Pop, Ayo, Richard Bona, Shane McGowan, Vanessa Paradis și Johnny Depp.

Lulu Gainsbourg & Scarlett Johansson – Bonnie and Clyde

Comentează

Trending