Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Ronan Keating a realizat un clip nou, Fires - VIDEOCLIP

Ronan Keating revine cu un nou videoclip ”incendiar”. Acesta a fost realizat pentru single-ul Fires, ce va fi lansat în format digital pe 24 august.
Ronan Keating - Fires

Ronan Keating - Fires

Ronan Keating revine cu un nou videoclip „incendiar”. Acesta a fost realizat pentru single-ul Fires, ce va fi lansat în format digital pe 24 august. (video mai jos)

Ronan Keating - Fires

Ronan Keating - Fires

Fires dă titlul și viitorului material semnat de Keating, primul după o absență de 5 ani. Albumul a fost produs de Greg Wells și va fi lansat la începutul lunii septembrie. Pentru promovarea discului, artistul va pleca într-un turneu ce include concerte în Islanda, Germania, Australia și Portugalia, iar în 2013 va fi prezent în Marea Britanie și în țara sa natală, Irlanda.

„Nu este un album folk. Este un mix. Este un album pop. Are sentimentul acela că viața este precum un rollercoaster. Mă simt bine să înregistrez din nou, au trecut 5 ani de când nu am mai făcut un album de studio. Sunt un pic emoționat. Sper că am realizat un album minunat”, a declarat artistul.

În plus, anul viitor Ronan Keating se va reuni cu Keith Duffy, Mike Graham și Shane Lynch pentru a sărbători 20 de ani de când au înființat celebra trupă Boyzone.

Clip Oficial: Ronan Keating - Fires

 

Citește mai multe despre boyzone
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan vorbește despre Leonardo DiCaprio în noul album Tempest. Prim extras: Early Roman Kings - AUDIO

Bob Dylan pregătește lansarea unui nou album în această toamnă. Intitulat Tempest, discul va apărea pe 11 septembrie, iar primul...

Închide