Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Richie Sambora lansează un nou album solo, Aftermath of the Lowdown

Noul album solo al lui Richie Sambora poartă numele Aftermath of the Lowdown și va fi lansat în format digital pe 18 septembrie, în timp ce varianta pe disc va apărea pe 25 septembrie.

Publicat

pe

Richie Sambora
Richie Sambora

Noul album solo al lui Richie Sambora, chitaristul de la Bon Jovi, poartă numele Aftermath of the Lowdown și va fi lansat în format digital pe 18 septembrie, în timp ce varianta pe disc va apărea pe 25 septembrie.

Richie Sambora

Richie Sambora

Richie oferă și un pachet special ce va fi comericalizat exclusiv prin RichieSambora.com în ediție limitată. Pachetul de lux include un album de 16 pagini copertat cu piele, ce conține fotografii reliefate realizate de James Minchin. Înăuntrul coperților se află un vinil exclusiv cu LP-ul Aftermath of The Lowndown, albumul pe CD și un autograf.

Pachetul este disponibil la precomandă pe site-ul artistului, iar toți cei care se vor înscrie pe lista online vor putea descărca Aftermath of The Lowdown pe 18 septembrie și vor primi CD-ul fizic în jurul datei de 25 septembrie.

Richie Sambora pachet de lux Aftermath of the Lowdown

Richie Sambora va susține câteva concerte în Europa pentru a-și promova noul album, aviz celor care au plănuit o călătorie în vestul continenului în următoarea perioadă.

  • 9 octombrie - Amsterdam, Olanda @ Melkweg
  • 12 octombrie - Munich, Germania @ Circue Krone
  • 13 octombrie - Berlin, Germania @ Huxley's
  • 16 octombrie - Londra, Marea Britanie @ Shepard's Bush

 

Comentează

Trending