Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Pro Istoria Fest la Muzeul Golești cu Iris, Nicu Alifantis și Vița de Vie

Acest sfârșit de săptămână ne aduce o nouă ediție a festivalului Pro Istoria Fest, care de această dată va avea loc la Muzeul Golești din Argeș. Evenimentul se desfășoară între 25-26 august și aduce pe scenă nume importante din muzică precum Iris, Vița de Vie și Nicu Alifantis.
Pro Istoria Fest - Muzeul Golești - Afiș

Pro Istoria Fest - Muzeul Golești - Afiș

Acest sfârșit de săptămână ne aduce o nouă ediție a festivalului Pro Istoria Fest, care de această dată va avea loc la Muzeul Golești din Argeș. Evenimentul se desfășoară între 25-26 august și aduce pe scenă nume importante din muzică precum Iris, Vița de Vie și Nicu Alifantis.

Pro Istoria Fest - Muzeul Golești

Pro Istoria Fest - Muzeul Golești

Publicul ce va ajunge la Golești va avea parte de multe surprize cu iz local. Astfel, în timpul zilei oamenii pot participa la diverse ateliere de tradiții și obiceiuri din Argeș: pictură pe icoane, sculptură în lemn, dar și dogărit, unul dintre cele mai populare meșteșuguri locale.

Sâmbătă, 25 august, vor urca pe scenă trupa Vița de Vie, care va susține un show acustic, Vasile Șeicaru, Nicu Alifantis și Zan, Ad-hoc și Trupa de teatru Zurli.

Duminica, 26 august, seria de concerte va continua cu Alina Manole & band și Mihai Mărgineanu, iar formația Iris va încheia festivalul.

Concertele încep zilnic la ora 16:00 cu ansambluri populare. Intrarea este liberă.

Muzeul Golești

Muzeul Golești

Muzeul Golești își merită pe deplin locul în circuitul Pro Istoria Fest, pentru că este unul dintre cele mai importante complexe muzeale din România. Sunt multe lucruri ce nu sunt cunoscute de români legate de istoria și de valorile naționale, așa cum este și faptul că la Muzeul Golești a fost înființată prima școală în limba română din Țara Românească, unde erau primiți toți copiii, indiferent că erau bogați sau nu. Fiecare dintre locurile pe care le vizităm are povestea sa și ne bucurăm să putem împărtăși toate aceste povești prin intermediul Pro Istoria Fest, cu toți cei care vor să afle mai multe despre istoria României” a declarat Zoli Toth, membru al trupei Sistem, președinte al Asociației Star Education - organizator al Pro Istoria Fest.

Muzeul Golești a fost înființat de către Regele Carol al II-lea sub numele de Muzeul Dinicu Golescu, în data de 7 iunie 1939. Acesta s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu noi expoziții care reflectă atât istoria familiei, cât și istoria culturii și civilizației tradiționale argeșene. 

Citește mai multe despre IrisNicu AlifantisVita de Vie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Don't Look Back In Anger interpretată live de The Killers - VIDEO

Urmăriți interpretarea live a celor de la The Killers a celebrei piese Don't Look Back In Anger, compusa de Oasis.

Închide