Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Premiu special la Posada Rock 2012 oferit de studioul de înregistrări Attic

Posada Rock anunță un nou premiu. Una dintre cele 18 trupe înscrise la concurs va câștiga un voucher pentru a înregistra un demo în studioul Attic din București.

Posada Rock anunță un nou premiu. Una dintre cele 18 trupe înscrise la concurs va câștiga un voucher pentru a înregistra un demo în studioul Attic din București.

Studioul este deținut de artistul Rareș Totu, care a câștigat Premiul I la Posada Rock din 1987. Acesta vrea să celebreze împlinirea a 25 de ani de la eveniment prin ajutarea unei trupe aflate la început de drum.

Posada Rock 2012

Program Posada Rock 2012

„În 1987 am câştigat alături de formaţia mea, Trans Express, Premiul 1 (interpretare) la POSADA ROCK. Am ales să marchez 25 de ani de la acel moment, prin acordarea acestei oportunităţi”, a declarat Rareș Totu.

În plus, reprezentantul studioului Attic va fi cel care va alege grupul câștigător.

Duminică 9 septembrie va avea loc Gala Laureaţilor

Ficare seară de Posada Rock 2012 va fi încheită cu un concert susținut de invitați speciali: Celelalte Cuvinte (RO), Ava Inferi (Portugalia), Krypton Reunion (RO), Lebowski (Polonia), Infected Rain (Republica Moldova), Experienced?!? (Belgia), Gothic (RO), Awake (RO), Abigail (RO), Shifting Sands (RO), Monarchy (RO), TARG3T (RO), Akral Necrosis (RO) şi Todo (Republica Moldova) sunt trupele care vor aduce sonorităţi rock foarte variate pe stadionul din Câmpulung.

Posada Rock 2012 se desfășoară în perioada 7 – 9 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Biletele la eveniment sunt disponibile în magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Flanco, Unirea Shopping Center (intrarea de lângă McDonald’s) sau online pe: Eventim, My Ticket, Biletoo şi BLT.

Un bilet pentru o zi de eveniment costă 20 de lei. Abonamentul de 3 zile este 40 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Flashmob Taxi: Karma, zenu’ și feng shuiu – VIDEO

Taxi a lansat un nou material video ce se bucură de succes pe online. Clipul a fost realizat pentru piesa...

Închide