Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Pregătirea fizică este esențială pentru Ne-Yo, Music Is My Sport - VIDEO

Ne-Yo susține că pentru a fi un învingător în muzică corpul său trebuie să fie 100% pregătit. Artistul prezintă o parte din antrenametele pe care le face în primul episod al serialului Music Is My Sport, realizat de VEVO.
Ne-Yo - Music Is My Sport

Ne-Yo - Music Is My Sport

A început prin a fi omul din umbră, care compune piese și a ajuns să fie cel pe care se poziționează toate reflectoarele când intră pe scenă. Ne-Yo mărturisește că trecerea pur și simplu a avut loc natural. Dar pentru a fi un învingător, corpul său trebuie să fie 100% pregătit.

Ne-Yo - Music Is My Sport

Ne-Yo - Music Is My Sport

Artistul prezintă o parte din antrenametele pe care le face regulat în primul episod al serialului Music Is My Sport, realizat de VEVO, pe care îl puteți vedea mai jos.

„Interpretarea mea este foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Sunt competitiv în tot ceea ce fac. Mereu am știut că vreau să fiu un interpret, dar nu am știut cum voi ajunge.

Întotdeauna a fost natural să compun muzică, dar am muncit extrem de mult ca să ajung unde sunt. Când îți lași „garda jos”, poți aluneca și asta nu este niciodată o opțiune pentru mine. Muzica este pasiunea mea și o tratez ca un soldat. Sunt sute de cântăreți care apar, tipi noi, tineri și toți vor locul 1 din top. Dar eu știu că nimeni nu va munci mai mult decât mine”, mărturisește Ne-Yo.

Ne-Yo – Music Is My Sport

 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Aerosmith, Lover Alot - AUDIO

Aerosmith a prezentat fanilor un nou single, intitulat Lover Alot, ce poate fi ascultat mai jos. După Legendary Child, acesta...

Închide