Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Piesa nouă Green Day, Stay The Night - VIDEO

Trupa Green Day a interpretat zilele trecute o piesă nouă, în cadrul Festivalului Reading din Marea Britanie. Cântecul se intitulează Stay The Night, iar pe InfoMusic puteți vedea înregistrarea momentului.
Green Day

Green Day

Urmărește-ne pe

Trupa Green Day a interpretat zilele trecute o piesă nouă, în cadrul Festivalului Reading din Marea Britanie. Cântecul se intitulează Stay The Night, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Green Day

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Green Day a susținut un concert cu adevărat special la Festivalul Reading, realizând o trecere prin întreaga discografie. Astfel, setlistul a inclus piesele Welcome To Paradise, Burnout, St Jimmy, American Idiot și Oh Love, cel mai nou single anunțat.

Recent, Green Day și Andry Birds au lansat un joc special, în care membrii formației s-au transformat în purceluși verzi. În plus, cei care ajung la nivelul cu numărul 10 primesc gratuit o piesă nouă a trupei – Troublemaker.

 Live Reading Festival 2012: Green Day - Stay The Night

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine ia o pauză

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an....

Închide