Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Piesa nouă Green Day, Stay The Night - VIDEO

Trupa Green Day a interpretat zilele trecute o piesă nouă, în cadrul Festivalului Reading din Marea Britanie. Cântecul se intitulează Stay The Night, iar pe InfoMusic puteți vedea înregistrarea momentului.
Green Day

Green Day

Trupa Green Day a interpretat zilele trecute o piesă nouă, în cadrul Festivalului Reading din Marea Britanie. Cântecul se intitulează Stay The Night, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Green Day

Green Day (Foto: www.facebook.com)

Green Day a susținut un concert cu adevărat special la Festivalul Reading, realizând o trecere prin întreaga discografie. Astfel, setlistul a inclus piesele Welcome To Paradise, Burnout, St Jimmy, American Idiot și Oh Love, cel mai nou single anunțat.

Recent, Green Day și Andry Birds au lansat un joc special, în care membrii formației s-au transformat în purceluși verzi. În plus, cei care ajung la nivelul cu numărul 10 primesc gratuit o piesă nouă a trupei – Troublemaker.

 Live Reading Festival 2012: Green Day - Stay The Night

Citește mai multe despre Green Day
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine ia o pauză

Florence Welch de la Florence And The Machine a dezvăluit că se pregătește să ia o pauză de un an....

Închide