Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pianul și tobele își vor reuni forțele într-un nou concert Havasi la București - VIDEO

Celebrul Havasi revine la Bcuurești, de această dată alături de toboșarul Endi pentru a împleti sunetele clasice ale pianului cu ritmurile agresive ale tobelor rocker-ului.

Publicat

pe

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba
Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Drum and Piano - Bătălia instrumentelor muzicale pune în scenă un concept cu totul deosebit. Celebrul Havasi, care a concertat în România și anul trecut, revine la Sala Palatului alături de toboșarul Endi pentru a împleti sunetele clasice ale pianului cu ritmurile agresive ale tobelor rocker-ului. Evenimentul este organizat de Amphitrion și va avea loc în această toamnă, pe 3 noiembrie. Drum and Piano este un element aparte în noul spectacol Havasi, din compoziţie nelipsind un omagiu adus geniului artei plastice într-un melanj Pensulă și Pian, precum și muzică pop şi de cameră într-un set-up al formației The Unbending Trees.

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Vezi recenzia recenzia și galeria foto de la concertul Havasi din 2011

Conceptul ce stă la baza spectacolului Drum and Piano îi aparține în totalitate tânărului Havasi. Colaborarea dintre un pianist de muzică clasică și un toboșar de rock ce se dezlănțuie umăr la umăr pe aceeași scenă are rezultate surprinzătoare și intrigante - o bombă de energie muzicală. Un asemenea rezultat a necesitat multă muncă. Pregătirea spectacolului Drum and Piano a durat aproximativ doi ani, iar albumul lansat în urma colaborării celor doi artiști este cu adevărat o premieră în peisajul muzical.

Norocoșii care au putut asculta prima audiție a unei piese Drum and Piano au fost cei prezenți la ediția din 2011 a TED Gobal ce a avut loc în Scoția. Conferința de știință adună savanți din întreaga lume, laureați ai premiului Nobel, dar și alte personalități celebre precum Bill Clinton sau Bill Gates. Audiența a fost aleasă în acest mod tocmai pentru a demonstra că în artă nu există bariere de neclintit, iar pianul clasic și tobele rock pot fuziona perfect într-un amestec de sonorități și ritmuri care surprind și emoționează în egală măsură.

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Havasi, live la Bucuresti, 15.11.2011- credit foto Alex Chelba

Publicul român a descoperit pentru prima oară experiența Havasi Symphonic anul trecut, la prima vizită a muzicianului la București. Pentru concertul din acest an, Havasi promite un show cu totul inedit, mai spectaculos și mai amplu.

HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din București. Biletele sunt disponibile prin rețeaua Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro. prețurile biletelor încep de la 99 RON, iar cele mai scumpe sunt 335 de lei.

În întâmpinarea marelui spectacol, organizatorii oferă un video promo pentru a incita și mai mult fanii muzicii. Puteți urmări videoclipul mai jos.

Comentează

Trending