Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

PhenomenOn incită la distracție cu noul single Tonight - LYRIC VIDEO

După videoclipul piesei United, lansat la începutul acestui sezon estival, astăzi ascultăm un nou single PhenomenOn - Tonight. Urmărește lyric video-ul lansat de trupă.
trupa Phenomenon

trupa Phenomenon

Tânăra trupă PhenomenOn vine cu încă o noutate în această vară. După videoclipul piesei United, lansat la începutul acestui sezon estival, astăzi ascultăm un nou single ce poartă un nume la fel de simplu ca și precedentul - Tonight. Puteți vedea videoclipul cu versuri mai jos.

trupa Phenomenon

trupa Phenomenon (Foto: www.facebook.com)

Mesajul piesei este cât se poate de clar și de firesc pentru niște vedere rock în devenire - Distrați-vă! Puteți începe chiar din această noapte. Lumea se oprește în loc și nimeni nu mai stă jos până nu răsare soarele. La un moment dat piesa capătă o întorsătură neașteptată și începem să auzim scream și sunete electro. Această condimentare este binevenită.

Pe membrii trupei PhenomenOn i-am văzut recent în deschiderea concertului Linkin Park din București. Seria lor de spectacole nu se oprește în București. Trupa a susținut concerte în cadrul turneului Dracula Revolution înainte ca acesta să fie anulat, dar nici granițele țării nu i-au oprit. Băieții de la PhenomenOn au cântat și în Bulgaria, Anglia, Belgia, Moldova și Croația. La sud de Dunăre, trupa a devenit destul de populară, la Ruse există un și fan club PhenomenOn.

Lyric Video: PhenomenOn - Tonight

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ladyhawke a lansat clipul Blue Eyes - VIDEOCLIP

Tânăra cântăreață din Noua Zeelandă, Ladyhawke ajunge în deșert împreună cu calul său, în noul videoclip Blue Eyes, filmat în...

Închide