Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Penn Badgley (Gossip Girl) face cover după Jeff Buckley – VEZI VIDEO

Starul din serialul de televiziune Gossip Girl, Penn Badgley a interpretat un cover după Jeff Buckley, în cadrul unui eveniment din New York. Prestația acestuia pare să susțină faptul că îl va juca pe Buckley într-un film documentar.

Publicat

pe

Penn Badgley (Dan Humphrey - Gossip Girl)
Penn Badgley (Dan Humphrey - Gossip Girl) │ FOTO: www.facebook.com

Unul din starurile serialului de televiziune Gossip Girl, Penn Badgley, a interpretat un cover după Jeff Buckley în cadrul unui eveniment din New York. Mai jos puteți vedea înregistrarea momentului realizată de o persoană din public.

Penn Badgley (Dan Humphrey - Gossip Girl)

Penn Badgley (Dan Humphrey - Gossip Girl) │ FOTO: www.facebook.com

Actorul este cunoscut în special pentru rolul lui Dan Humphrey, unul dintre personajele centrale ale acțiunii din Gossip Girl. Anul trecut au existat mai multe zvonuri în legătură cu realizarea unui documentar despre Jeff Buckley, iar unele spuneau că Badgley va juca rolul artistului.

Potrivit publicației Huffington Post, Penn Badgley va lucra la un documentar intitulat Greeting From Tim Buckley ce urmărește viața tânărului Buckley, care luptă să depășească moștenirea muzicală lăsată de arogantul său tată, Tim Buckley. Întâmplările culminează cu celebrul concert din 1991, când acesta interpretează piesele tatălui. Prestația lui Badgley din New York pare să susțină zvonul conform căruia îl vom vedea pe actor în rolul lui Jeff Buckley.

Jeff Buckley

Jeff Buckley (17 noiembrie 1966 - 29 mai 1997) │ FOTO: www.facebook.com

Dar se pare că în același timp se lucrează la încă un documentar despre Buckley, în care de această dată artistul este jucat de actorul Reeve Carney. Potrivit The Hollywood Reporter, filmul este intitulat după albumul Mystery White Boy ce a fost lansat post-mortem în 2000. Acesta este regizat de Jake Scott și, aparent, nu va respecta structura clasică a unui film biografic.

Jeff Buckley a murit în 1997, la numai 30 ani, înecat în râul Wolf din Tennessee. Deși artistul nu a apucat să lanseze decât un album, Grace în 1994, el rămâne un cântăreț legendar al cărui talent a impresionat foarte multă lume. Reinterpretarea sa a piesei Hallelujah (Leonard Cohen) este celebră și considerată cel mai bun cover din lume. Buckley a reușit să transforme melodia în așa fel încât coverul său este catalogat mai bun decât originalul.

Penn Badgley (Dan Humphrey: Gossip Girl): Lilac Wine, Jeff Buckley

Comentează

Trending