Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Paula Seling lansează videoclipul melodiei "Chiar pot zbura" din coloana sonoră a filmului Brave - VIDEO

Paula Seling cântă în limba română melodia "Chiar pot zbura / My Spirit Flies", tema muzicală a filmului de animație “Brave”. Urmărește povestea videoclipului filmat lângă un castel din Polonia. Piesa face parte din soundtrack-ul variantei dublate în limba română.
Making-of - Paula Seling filmeaza videoclipul melodiei My Spirit Flies

Making-of - Paula Seling filmeaza videoclipul melodiei My Spirit Flies

Paula Seling într-un cadru din videoclipul melodiei My Spirit Flies (filmul Brave în limba română)

Paula Seling într-un cadru din videoclipul melodiei Chiar pot zbura / My Spirit Flies (filmul Brave în limba română)

Paula Seling explorează noi domenii conexe muzicii, precum cinematografia. După ce a dat voce unui personaj din filmul “Cars / Mașini 2”, artista interpretează coloana sonoră a unui nou film Disney, dublat în limba română. Paula Seling cântă melodia "Chiar pot zbura / My Spirit Flies", care e tema muzicală a animației “Brave”. Varianta românească va putea fi auzită în filmul dublat, a cărui premieră oficială este programată miercuri, 8 august 2012 la ora 19:00, la Cinema City Sun Plaza.

Scrisă de Patrick Doyle, "My Spirit Flies" este o baladă cu influențe celtice, definitorie pentru spiritul filmului “Brave”. Desenul animat beneficiază în engleză de voci precum Kelly Macdonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Craig Ferguson etc.

Paula Seling - Chiar pot zbura

Paula Seling a cântat melodia și a prezentat videoclipul Chiar pot zbura în matinalul de la Antena 1. Videoclipul a fost realizat de Disney Studios în Polonia. La începutul lunii iulie, Paula Seling a filmat cu o echipă poloneză în apropierea castelului Bobolice de lângă Katowice. Imaginile de acolo au fost combinate cu cadre din film.

Making-of - Paula Seling filmeaza videoclipul melodiei My Spirit Flies

Making-of - Paula Seling filmeaza videoclipul melodiei My Spirit Flies

Chiar dacă a interpretat de mai multe ori muzică din film, este pentru prima dată când Paula Seling cântă o melodia inclusă într-o coloană sonoră. Solista plănuiește să includă piesa într-un concert cu orchestră. Va fi vorba de un proiect ce va cuprinde doar muzică de film, asupra căruia vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi stabilite.

În ultima vreme, Paula Seling a semnat duete alături de Al Bano și Alexander Rybak, câștigătorul ediţiei Eurovision 2009. Recent, artista a participat într-o emisiune TV, interpretând celebra aria a divei din filmul “Al cincilea element”. Vă invităm să urmăriți mai jos o înregistrare online a show-ului.

Citește mai multe despre Paula Seling
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse amână lansarea The 2nd Law. Survival trebuia să fie un duet cu Elton John

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie,...

Închide