Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Parcare pentru spectatorii concertului Red Hot Chili Peppers

Recent a fost inaugurată parcarea stadionului, care va fi disponibilă pentru public începând cu ora 17:00. Parcarea are un număr limitat de 1200 de locuri și intrarea se face dinspre Bd. Basarabia.
Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Urmărește-ne pe

Mai sunt doar câteva ore până la concertul Red Hot Chili Peppers de la Arena Națională, unde sunt așteptați aproximativ 45 de mii de fani. Cine va ajunge devreme va prinde un loc în parcarea stadionului.

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională

Scenă Red Hot Chili Peppers - Arena Națională (Foto: Alex Chelba www.facebook.com)

Red Hot Chili Peppers au ajuns în România: Vezi ce au declarat și unde s-au plimbat în București 

Recent a fost inaugurată parcarea Stadionului Național, care va fi disponibilă pentru public începând cu ora 17:00. Parcarea are un număr limitat de 1200 de locuri și intrarea se face dinspre Bd. Basarabia. Cei care vor să vină cu mașina personală ar trebui să vină mai devreme pentru a prinde un loc.

De asemenea, organizatorii recomandă utilizarea transportului în comun, mai ales că circulația pe străzile Maior Coravu și Pierre de Coubertin va fi închisă începând cu ora 16:00.

Porțile Arenei Naționale se deschid la ora 17:00, iar trupele din deschidere, AAAK și Grimus vor urca pe scenă la 18:30. După lăsarea întunericului, adică în jurul orei 20:00, trupa Red Hot Chili Peppers va zgudui stadionul.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lecție de gramatică cu Sector 7 și Krem, Mă-ta are cratimă – VIDEOCLIP EXPLICIT

Cei de la Sector 7 și Krem au decis să inițieze o campanie inedită privind folosirea corectă a limbii române....

Închide