Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Ovidiu Lipan Țăndărică alături de Bosquito: Pasiunea mă evidențiază în muzică - VIDEOCLIP

Ovidiu Lipan Țăndărică povesteste pe InfoMusic.ro despre colaborarea cu Bosquito și noul său proiect avangardist, Getica. Toboșarul Phoenix ne-a dezvăluit cum a luat naștere titlul piesei Întuneric în culori, al carui videoclip poate fi urmărit pe site.
Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică

Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică

Bosquito revine în atenția publicului și a presei cu o melodie nouă. Intitulată Întuneric în culori, piesa este una specială, fiind o colaborare cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Toboșarul Phoenix a declarat special pentru InfoMusic că va fi prezent în viitoarele concerte alături de trupa Bosquito întrucât se completează și se simt foarte bine împreună.

Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică

Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică la filmările clipului Întuneric în culori

Cântecul Întuneric în culori descrie iubirea pătimașă a personajului principal cu o țigancă. Videoclipul, ce fi urmărit mai jos, a fost lansat online pe 19 august și în câteva zile a strâns peste 30.000 de vizualizări pe YouTube.

Ovidiu Lipan Țăndărică ne-a mărturisit că a fost încântat să lucreze cu Radu Almășan, liderul trupei Bosquito, întrucât este „spontan, creativ, perseverent, ambițios”, iar restul membrilor sunt cu talente aparte și sunt foarte atenți la dorințele și sugestiile maestrului toboșar. Dar cum s-a ajuns la această colaborare? Simplu:

„I-am observat pe băieți în mai multe rânduri și mi-a plăcut mereu pofta lor de viață și veselia debordantă a muzicii lor. Managerul trupei, Ionuț Contraș, este unul dintre băieții cu care am lucrat în cadrul Phoenix, o persoană cu ștate vechi în ale muzicii. Restul lucrurilor au venit de la sine.”

Bosquito feat. Ovidiu Lipan Țăndărică - Întuneric în culori

Bosquito feat. Ovidiu Lipan Țăndărică - Întuneric în culori

Cu siguranță, o mare parte din succesul piesei se datorează faptului că a fost realizată cu multă pasiune și dragoste pentru muzică.

„Eu mă regăsesc în tot ceea ce fac. Am făcut întotdeauna ceea ce mi-a plăcut, de aceea poate pasiunea este cea care mă evidențiază în muzică”, a precizat Țăndărică.

Ovidiu Lipan Țăndărică a mai menționat că nu se implică în compoziția pieselor Bosquito, Radu Almășan fiind compozitorul, însă aduce acea „șlefuire care dă farmec diamantelor”. De fapt acest lucru s-a întâmplat și în cazul titlului piesei Întuneric în culori.

„Întuneric în culori… Eu l-am parafrazat pe Charlie Chaplin și am spus că «din haos se nasc stele care dansează». În același registru, întunericul care nu este nimic, este de fapt lipsa luminii, poate fi în momente de înălțare «în culori»

În afară de Bosquito, Ovidiu Lipan Țăndărică pregătește un proiect de mare anvergură ce implică participarea a sute de artiști și despre care ne-a înpărtășit foarte puține lucruri:

„Eu lucrez acum la un proiect uriaș, Getica, care este o lucrare simfonică, cu sute de oameni pe scenă, cu balet, cu elemente de folclor dar și avangardiste.”

Bosquito feat. Ovidiu Lipan Țăndărică - Întuneric în culori

Citește mai multe despre BosquitoOvidiu Lipan Ţăndărică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
După 15 ani, Tom Keifer (Cinderella) lansează albumul solo - VIDEO

În sfârșit, după aproape 15 ani de amânări, solistul trupei Cinderella lansează albumul solo. Tom Keifer a anunțat pe site-ul...

Închide