Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ovi și Paula Seling au cântat împreună la Festivalul de la Mamaia - VIDEO

Ovi și Paula Seling s-au reîntâlnit vineri seară în cadrul Festivalului de la Mamaia, cei doi susținând un recital alături de band-ul lor. Urmărește-i într-o înregistrare video.

Duetul ce a plasat România pe locul 3 la Eurovision 2010 a urcat din nou pe scenă. Ovi și Paula Seling s-au reîntâlnit vineri seară în cadrul Festivalului de la Mamaia, cei doi susținând un recital alături de band-ul lor. Cu toate că nu au mai apărut în formula Paula Seling & Ovi, artiștii  pregătesc un proiect muzical inedit de televiziune.

A fost și încă este o onoare să cânt alături de Paula. Recitalul susținut la Festivalul de la Mamaia a fost dedicat în totalitate fanilor noștri, pentru care avem o stimă și-o iubire nemărginite. Abia așteptăm să demarăm și proiectul la care muncim de zor, unul muzical, de televiziune, pentru care avem așteptări mari.”, a declarat Ovi.

Ovi lucrează în prezent la cel de-al doilea album solo, urmând ca în această toamnă să lanseze un nou single.

Paula Seling & Ovi, Festivalul de la MAMAIA, 24 august 2012

Citește mai multe despre OviPaula Seling
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Schimbare de program la Peninsula 2012, DJ seturile ATB şi Josh Gallahan au fost anulate

Organizatorii festivalului Peninsula 2012 au anunțat sâmbătă că seturile DJ-ilor ATB şi Josh Gallahan, programate pentru duminică, 26 august, în...

Închide