Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Oprah este surprinsă de Rihanna – VEZI VIDEO

Oprah s-a dus în insula Barbados pentru a realiza un interviu inedit cu Rihanna. Moderatoarea a fost surprinsă de artista care a afișat și părțile sale sentimentale, vulnerabile și foarte intime.

Publicat

pe

Rihanna intervievată de Oprah
Rihanna intervievată de Oprah

Rihanna este una dintre cele mai cunoscute artiste pop și R&B, fiecare single al său ajungând în vârful clasamentelor muzicale din întreaga lume. Artista este prezentă peste tot în media, la televizor, în reviste, în publicațiile online, iar acest lucru creează publicului falsa impresie că o cunoaște.

Rihanna intervievată de Oprah

Rihanna intervievată de Oprah

Nu demult, fanii au asaltat-o pe Rihanna cu mesaje pe Twitter în legătură cu întâlnirile sale cu fostul iubit, Chris Brown, toți dându-i sfaturi. Dar cum este Rihanna în intimitate, în familie vom avea ocazia să descoperim într-un interviu amplu, realizat de Oprah, care s-a dus până în Barbados pentru a sta de vorbă cu artista. Mai jos puteți vedea un promo al interviului ce va fi transmis duminică 19 august pe OWN (canalul de televiziune al lui Oprah ce poate fi urmărit online pe site-ul oficial).

În video, binecunoscuta moderatoare mărturisește că a fost suprinsă de Rihanna și dezvăluie scurte secvențe din interviu. Este una din puținele dăți când vedem o Rihanna vulnerabilă, temătoare, emoțională, dar în același timp foarte liberă și naturală.

Promo interviu Oprah: Rihanna

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending