Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Oprah este surprinsă de Rihanna – VEZI VIDEO

Oprah s-a dus în insula Barbados pentru a realiza un interviu inedit cu Rihanna. Moderatoarea a fost surprinsă de artista care a afișat și părțile sale sentimentale, vulnerabile și foarte intime.
Rihanna intervievată de Oprah

Rihanna intervievată de Oprah

Rihanna este una dintre cele mai cunoscute artiste pop și R&B, fiecare single al său ajungând în vârful clasamentelor muzicale din întreaga lume. Artista este prezentă peste tot în media, la televizor, în reviste, în publicațiile online, iar acest lucru creează publicului falsa impresie că o cunoaște.

Rihanna intervievată de Oprah

Rihanna intervievată de Oprah

Nu demult, fanii au asaltat-o pe Rihanna cu mesaje pe Twitter în legătură cu întâlnirile sale cu fostul iubit, Chris Brown, toți dându-i sfaturi. Dar cum este Rihanna în intimitate, în familie vom avea ocazia să descoperim într-un interviu amplu, realizat de Oprah, care s-a dus până în Barbados pentru a sta de vorbă cu artista. Mai jos puteți vedea un promo al interviului ce va fi transmis duminică 19 august pe OWN (canalul de televiziune al lui Oprah ce poate fi urmărit online pe site-ul oficial).

În video, binecunoscuta moderatoare mărturisește că a fost suprinsă de Rihanna și dezvăluie scurte secvențe din interviu. Este una din puținele dăți când vedem o Rihanna vulnerabilă, temătoare, emoțională, dar în același timp foarte liberă și naturală.

Promo interviu Oprah: Rihanna

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sister Bliss vine cu un DJ set Faithless la Peninsula

Organizat la Târgu Mureș, festivalul Peninsula îi aduce pe 23 august 2012 pe legendarii membri din Dire Straits, sub numele...

Închide