Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

O lume alb-negru în noul clip Garbage, Big Bright World - VIDEOCLIP

Garbage a lansat la sfârșitul săptămânii trecute un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru single-ul Big Bright World extras de pe cel mai recent album, Not Your Kind Of People.
Garbage - Big Bright World Video

Secvență clip Garbage - Big Bright World

Garbage a lansat la sfârșitul săptămânii trecute un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru single-ul Big Bright World și poate fi văzut mai jos.

Garbage - Big Bright World Video

Secvență clip Garbage - Big Bright World

Regizat de Julie Orser, clipul include numeroase elemente religioase, este filmat alb-negru, dar din când în când, imaginea prinde culoare.

Big Bright World este extras de pe albumul Not Your Kind of People produs de formație și lansat în luna mai după o pauză de 7 ani. Tot în mai trupa a plecat într-un turneu european ce a inclus și România.

Fanii au avut ocazia să vadă Garbage live la B’Estfest 2012. Solista Shirley Manson i-a fermecat pe români cu look-ul, atitudinea și nu în ultimul rând, vocea sa. InfoMusic a fost prezent la eveniment, iar mai multe detalii despre show găsiți în recenzia concertului și în galeria foto.

Clip Oficial: Garbage – Big Bright World

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Garbage
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson a cântat cu The Doors – VEZI VIDEO

Marilyn Manson a fost acompaniat pe scenă de Ray Manzarek și Robby Krieger de la The Doors și au interpretat...

Închide