Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

O lume alb-negru în noul clip Garbage, Big Bright World - VIDEOCLIP

Garbage a lansat la sfârșitul săptămânii trecute un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru single-ul Big Bright World extras de pe cel mai recent album, Not Your Kind Of People.
Garbage - Big Bright World Video

Secvență clip Garbage - Big Bright World

Garbage a lansat la sfârșitul săptămânii trecute un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru single-ul Big Bright World și poate fi văzut mai jos.

Garbage - Big Bright World Video

Secvență clip Garbage - Big Bright World

Regizat de Julie Orser, clipul include numeroase elemente religioase, este filmat alb-negru, dar din când în când, imaginea prinde culoare.

Big Bright World este extras de pe albumul Not Your Kind of People produs de formație și lansat în luna mai după o pauză de 7 ani. Tot în mai trupa a plecat într-un turneu european ce a inclus și România.

Fanii au avut ocazia să vadă Garbage live la B’Estfest 2012. Solista Shirley Manson i-a fermecat pe români cu look-ul, atitudinea și nu în ultimul rând, vocea sa. InfoMusic a fost prezent la eveniment, iar mai multe detalii despre show găsiți în recenzia concertului și în galeria foto.

Clip Oficial: Garbage – Big Bright World

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Garbage
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson a cântat cu The Doors – VEZI VIDEO

Marilyn Manson a fost acompaniat pe scenă de Ray Manzarek și Robby Krieger de la The Doors și au interpretat...

Închide