Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noutăți Subsonic Festival: Mai multe autobuze. Spațiu de relaxare și joacă la Subsonic Experience

În urma solicitărilor primite de la fani, organizatorii Festivalului Subsonic au suplimentat numărului de autobuze și programul lor de circulație. Plus detalii despre Subsonic Experience, o zonă specială pentru publicul festivalului.

Publicat

pe

Subsonic Experience
Subsonic Experience

În urma solicitărilor primite de la fani, organizatorii Festivalului Subsonic au suplimentat numărului de autobuze și programul lor de circulație.

Subsonic Festival 2012

Subsonic Festival: Program transport. Bilete

Astfel, autobuzele care vor pleca de la Gara de Sud Ploiești către Păulești și retur, vor avea inscripționat textul "Linie specială Subsonic". Ele vor circula din oră în ori, începând cu ora 15:00, în data de 3 august și respectiv ora 11:00, în zilele de 4 și 5 august, până la ora 03:00.

Important: În direcția Subsonic Festival se va circula numai până la ora 01:00

Subsonic Experience

În afară de peste 60 de ore de muzică, Subsonic Festival înseamnă și Subsonic Experience – un loc special amenajat unde publicul se poate relaxa în hamace și bean bag-uri sau poate desfășura diferite activități, cum ar fi: fussball, ping pong,  paintball, etc. De semenea, Subsonic Experience include o zonă destinată cățărării în copaci cu tiroliană. Festivalul oferă și o zonă de bazar, de unde se vor putea achiziționa produse nealimentare.

Subsonic Festival este primul festival din România care promovează cultura bass. Acesta se desfășoară în perioada 3 – 5 august 2012 în Parcul Păulești din Ploiești și include în line-up atât artiști români, cât și artiști internaționali.

Subsonic Festival: Camping. Hartă. Program.

Subsonic Experience

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Subsonic Festival 2012
Festivaluri vineri, 3 august 2012

Subsonic Festival 2012

Loc
Parcul Păulești
Comentează

Trending