Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Noul single Will.i.am, Reach For The Stars a fost lansat pe Marte - VIDEO

Will.i.am și-a lansat noul single Reach For The Stars într-un loc inedit. Artistul a renunțat la baruri, cluburi sau la orice alt loc de pe Pâmânt și s-a dus până pe Marte.
Will.i.am la NASA

Will.i.am la NASA

Will.i.am și-a lansat noul single Reach For The Stars într-un loc inedit. Artistul a renunțat la baruri, cluburi sau la orice alt loc de pe Pâmânt și s-a dus până pe Marte.

Will.i.am la NASA

Will.i.am la NASA (Foto: www.facebook.com)

Will.i.am este pasionat de știință și tehnologie și a colaborat cu cei de la NASA pentru a transmite în premieră noua piesă prin intermediul robotului Curiosity, ce a aterizat pe Marte la începutul lunii.

Pentru lansare piesei, artistul s-a dus alături de NASA la JPL (Jet Propulsion Laboratory) din Pasadena, California pentru un eveniment educațional. După ce a fost transmisă melodia, Will.i.am le-a vorbit studențiilor despre Marte și le-a explicat acestora tehnologia folosită pentru realizarea transmisiei, după cum puteți vedea în video-ul de mai jos.

Will.i.am este încântat de colaborarea cu NASA

„Nu aveam nicio idee că într-o zi o să am o întâlnire la NASA și nici într-un miliard de ani nu am crezut că o piesă va călători până pe Marte, iar de acolo se va întoarce pe Pământ”, a declarat Will.i.am.

Deși piesa are un sound electro pop, acesta nu a vrut ca melodia ce ajunge pe Marte să fie creată pe calculator. Astfel, a înregistrat totul cu o orchestră și a folosit și un cor de copii.

„Nu cred că este corect să trimiți un beat de computer pe Marte. Astfel că am strâns o orchestă pentru a arăta ce înseamnă colaborarea dintre oameni, felul în care exersează. Pe Marte va ajunge un robot, dar în același timp și o parte de umanitate și artă merge acolo”, a mai precizat rapper-ul.

Will.i.am – Reach For The Stars

 

Citește mai multe despre will.i.am
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dr. Dre este cea mai bine plătită vedetă din industria muzicală

Dr. Dre este cea mai bine plătită vedetă din industria muzicală, relatează revista de specialitate Forbes, care a realizat un...

Închide