Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noul album Pet Shop Boys este ”revigorator” – TRACKSLIST

Pet Shop Boys a înregistrat noul album în Los Angeles, iar a fost ”revigoratoare”, lucru ce se va resimți în sound-ul discului. Elysium este format din 12 piese și va fi lansat în luna septembrie.

Publicat

pe

Pet Shop Boys - Elysium
Pet Shop Boys - Elysium

În luna iunie, Pet Shop Boys a dezvăluit că lansează un nou album în septembrie, ce se intitulează Elysium. Materialul este produs de Andrew Dawson, cunoscut pentru colaborările sale cu artiști printre care și Kanye West.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys │ FOTO: www.facebook.com

Acum aflăm că Elysium va fi format din 12 piese și va include single-urile Invisible și Winner. Pentru prima dată, Neil Tennant și Chris Lowe au înregistrat un album în Los Angeles, iar experiența a fost „revigoratoare”, lucru ce se va resimți în sound-ul discului.

„Am vrut să facem albumul într-un mediu diferit. În afară de vizitele frecvente pe care le facem în L.A., nu am stat să înregistrăm un album acolo. Colaborarea cu Andrew Dawson ne-a ajutat să realizăm un album cu un sound foarte fresh” – Pet Shop Boys.

Elysium este cel de-al 11-lea material semnat de duo. În plus, la începutul anului, grupul a lansat și o compilație ce cuprinde cele mai bune single-uri din perioada 1996 – 2009.

Listă piese Elysium:Pet Shop Boys - Elysium

  1. Leaving
  2. Invisible
  3. Winner
  4. Your Early Stuff
  5. A Face Like That
  6. Breathing Space
  7. Ego Music
  8. Hold On
  9. Give It A Go
  10. Memory Of The Future
  11. Everything Means Something
  12. Requiem In Denim And Leopardskin
Un comentariu

Trending