Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Nicki Minaj, vedeta din noua reclamă Adidas Originals - VIDEO

Nicki Minaj apare în noua reclamă Adidas Originals din campania all Originals Represent. Cântăreața apare alături grupul sud-coreean de hip-hop 2NE1, designerul Jeremy Scott, Big Sean, Sky Ferreira, Kids These Days și Derrick Rose. Coloana sonoră a reclamei are la bază melodia Masquerade.

Publicat

pe

Nicki Minaj apare în noua reclamă Adidas Originals pe care compania de pantofi sport a lansat-o pe 1 august 2012 în campania “adidas is all in”. Cântăreața apare alături grupul sud-coreean de hip-hop 2NE1, designerul Jeremy Scott, Big Sean, Sky Ferreira, Kids These Days și Derrick Rose.

Clipul Adidas Originals prezintă vedetele în orașele New York, Paris, Tokio, Chicago, Rio de Janeiro, purtând încălțămintea preferată din gama promovată. Coloana sonoră a reclamei are la bază Masquerade, melodia lansată anul acesta de Nicki Minaj.

Campania “adidas is all in” va cuprinde o multitudine de canale: TV, cinema, online, print și retail. Demarată în Statele Unite, aceasta va fi intra în difuzare și pe restul globului în lunile august și septembrie. Consumatorii sunt îndemnați să își partajeze materiale proprii pe site-ul adidas.com/originals intrând astfel într-o echipă  internațională plină de originalitate.

Reclama completă  all Originals Represent

Nicki Minaj mai promovează totodată și brandurile Pepsi și MAC Cosmetics. Cântăreața a lansat în urmă cu câteva zile și un nou videoclip. Ea a filmat în Trinidad, țara natală, alături de 500 de oameni, promovând carnavalul local. Clipul susține în promovare melodia Pound The Alarm și poate fi urmărit aici.

Comentează

Concerte & turnee

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România, la SAGA Festival 2024

Nicki Minaj va concerta pentru prima dată în România și o va face în cadrul lui SAGA Festival 2024. Artista este al doilea mare nume pe care îl aflăm pentru festivalul de la Romaero Băneasa, după Armin van Buuren.

Publicat

pe

Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz
Lyric Video Nicki Minaj Barbie Tingz │ FOTO: Nicki Minaj

Se pare că artista a ales România pentru singurul show pe care îl va susține în Europa de Est. Rapperița ne-a inclus în turneul său mondial PINK Friday 2, care a umplut deja stadioane pe tot globul. Nicki Minaj este cunoscută pentru hituri ca "Starships", "Super Bass", dar și "Anaconda". Organizatorii SAGA au pregătit și un tip special de bilete cu ocazia acestui anunț: Pink Ticket.

Aceste bilete speciale se pot achiziționa în rate, cu doar 49 de lei depozit și includ articole speciale de merchandising.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj-Petty, artista Nicki Minaj s-a născut pe 8 decembrie 1982 în Trinidad și Tobago. Este cunoscută pentru flow-ul rapid din rap, alter ego-uri și a devenit celebră prin intermediul a 3 mixtape-uri lansate între 2007 și 2009. Albumul său de debut, "Pink Friday" din 2010 a urcat direct pe locul întâi în topul US Billboard 200.

Cel mai nou album al său este "Pink Friday 2", lansat în 2023, care include piese produse de fratele lui Billie Eilish, Finneas, dar și colaborări cu Murda Beatz, Dr. Luke, Drake, Lil Uzi Vert, Lil Wayne, J. Cole. Are peste 20 de piese în total.

Nicki Minaj are o carieră cinematografică activă și a apărut în mai multe filme și animații. Iată câteva dintre rolurile ei remarcabile:

1. "The Other Woman" (2014) - Nicki a interpretat rolul lui Lydia, asistenta lui Carly (interpretată de Cameron Diaz), în această comedie despre trei femei care descoperă că sunt înșelate de același bărbat.

2. "Barbershop: The Next Cut" (2016) - În acest film, Nicki Minaj a jucat rolul lui Draya, o coafeză într-un salon de înfrumusețare deținut de Calvin (interpretat de Ice Cube).

3. "Ice Age: Continental Drift" (2012) - Nicki a împrumutat vocea unui personaj feminin, Steffie, în această animație din seria "Ice Age".

4. "The Angry Birds Movie 2" (2019) - În această continuare a filmului "The Angry Birds Movie", Nicki a interpretat rolul lui Pinky, unul dintre personajele negative din film.

SAGA Festival 2024 înseamnă peste 200.000 de raveri, peste 150 de artiști, peste 6 scene și 3 zile de party. Se desfășoară la Romaero Băneasa pe 5, 6 și 7 iulie 2024. În lineup se află pe lângă Nicki Minaj și Armin Van Buuren, Raye, Loreen, James Hype, Dennis Lloyd și mulți alții.

Citește în continuare

Trending