Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Nicki Minaj, vedeta din noua reclamă Adidas Originals - VIDEO

Nicki Minaj apare în noua reclamă Adidas Originals din campania all Originals Represent. Cântăreața apare alături grupul sud-coreean de hip-hop 2NE1, designerul Jeremy Scott, Big Sean, Sky Ferreira, Kids These Days și Derrick Rose. Coloana sonoră a reclamei are la bază melodia Masquerade.

Nicki Minaj apare în noua reclamă Adidas Originals pe care compania de pantofi sport a lansat-o pe 1 august 2012 în campania “adidas is all in”. Cântăreața apare alături grupul sud-coreean de hip-hop 2NE1, designerul Jeremy Scott, Big Sean, Sky Ferreira, Kids These Days și Derrick Rose.

Clipul Adidas Originals prezintă vedetele în orașele New York, Paris, Tokio, Chicago, Rio de Janeiro, purtând încălțămintea preferată din gama promovată. Coloana sonoră a reclamei are la bază Masquerade, melodia lansată anul acesta de Nicki Minaj.

Campania “adidas is all in” va cuprinde o multitudine de canale: TV, cinema, online, print și retail. Demarată în Statele Unite, aceasta va fi intra în difuzare și pe restul globului în lunile august și septembrie. Consumatorii sunt îndemnați să își partajeze materiale proprii pe site-ul adidas.com/originals intrând astfel într-o echipă  internațională plină de originalitate.

Reclama completă  all Originals Represent

Nicki Minaj mai promovează totodată și brandurile Pepsi și MAC Cosmetics. Cântăreața a lansat în urmă cu câteva zile și un nou videoclip. Ea a filmat în Trinidad, țara natală, alături de 500 de oameni, promovând carnavalul local. Clipul susține în promovare melodia Pound The Alarm și poate fi urmărit aici.

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Snoop renunță la Dogg și devine Lion - AUDIO

Snoop Dogg se reinventează și renunță la ”Dogg” în favoarea numelui ”Lion”. Schimbarea de nume marchează trecerea de la hip...

Închide