Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Neil Young și Crazy Horse lansează al 2-lea album pe 2012 - VIDEOCLIP

Neil Young și Crazy Horse vor lansa un nou album până la sfârșitul anului. Intitulat Psychedelic Pill, este al doilea material pe care formația îl dezvăluie în 2012 și va apărea în octombrie.
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young

Neil Young și Crazy Horse vor lansa un nou album până la sfârșitul anului. Intitulat Psychedelic Pill, este al doilea material pe care formația îl dezvăluie în 2012 și va apărea în octombrie.

Neil Young a declarat că discul a fost înregistrat imediat după ce a finalizat alături de grupul Crazy Horse sesiunile discului Americana, lansat în iunie. Artistul nu a mai cântat cu formația din 2004, iar ultimul album înregistrat împreună a fost în 2003.

Psychedelic Pill va fi disponibil pe un dublu CD și pe un triplu vinil. De asemenea, vor fi lansate online videoclipuri pentru fiecare piesă de pe material. Până acum, artistul a lansat clipuri pentru 4 melodii de pe albumul AmericanaJesus' Chariot (She'll Be Coming Round The Mountain)ClementineGod Save The Queen și Oh Susannah, iar mai jos le puteți vedea.

Neil Young și Crazy Horse au susținut o serie de concerte în Statele Unite și vor porni într-un turneu pe continentul american în octombrie.

Neil Young & Crazy Horse: Jesus' Chariot (She'll Be Coming Round The Mountain)

Neil Young & Crazy Horse: Clementine

Neil Young & Crazy Horse: God Save The Queen

Neil Young & Crazy Horse: Oh Susannah

Citește mai multe despre Crazy HorseNeil Young
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica pop este tot mai depresivă

Ori artiștii sunt mai triști, ori ascultătorii sunt mai triști, cert este că muzica pop difuzată în America este din...

Închide