Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Neil Young și Crazy Horse lansează al 2-lea album pe 2012 - VIDEOCLIP

Neil Young și Crazy Horse vor lansa un nou album până la sfârșitul anului. Intitulat Psychedelic Pill, este al doilea material pe care formația îl dezvăluie în 2012 și va apărea în octombrie.
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Neil Young

Urmărește-ne pe

Neil Young și Crazy Horse vor lansa un nou album până la sfârșitul anului. Intitulat Psychedelic Pill, este al doilea material pe care formația îl dezvăluie în 2012 și va apărea în octombrie.

Neil Young a declarat că discul a fost înregistrat imediat după ce a finalizat alături de grupul Crazy Horse sesiunile discului Americana, lansat în iunie. Artistul nu a mai cântat cu formația din 2004, iar ultimul album înregistrat împreună a fost în 2003.

Psychedelic Pill va fi disponibil pe un dublu CD și pe un triplu vinil. De asemenea, vor fi lansate online videoclipuri pentru fiecare piesă de pe material. Până acum, artistul a lansat clipuri pentru 4 melodii de pe albumul AmericanaJesus' Chariot (She'll Be Coming Round The Mountain)ClementineGod Save The Queen și Oh Susannah, iar mai jos le puteți vedea.

Neil Young și Crazy Horse au susținut o serie de concerte în Statele Unite și vor porni într-un turneu pe continentul american în octombrie.

Neil Young & Crazy Horse: Jesus' Chariot (She'll Be Coming Round The Mountain)

Neil Young & Crazy Horse: Clementine

Neil Young & Crazy Horse: God Save The Queen

Neil Young & Crazy Horse: Oh Susannah

Citește mai multe despre Crazy HorseNeil Young
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica pop este tot mai depresivă

Ori artiștii sunt mai triști, ori ascultătorii sunt mai triști, cert este că muzica pop difuzată în America este din...

Închide