Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ne învârtim 360 de grade cu Matchbox Twenty – VIDEO

Trupa Matchbox Twenty a realizat un video interactiv, în care fanii pot roti camera 360 de grade cu ajutorul mouse-ului, după cum puteți vedea mai jos. Grupul interpreteză cel mai nou single, She’s So Mean.
Matchbox Twenty

Matchbox Twenty

Trupa Matchbox Twenty a realizat un video interactiv, în care fanii pot roti camera 360 de grade cu ajutorul mouse-ului, după cum puteți vedea mai jos. Grupul interpreteză cel mai nou single, She’s So Mean, pentru care au lansat recent și un videoclip.

Matchbox Twenty

Matchbox Twenty (Foto: www.facebook.com)

Cântecul este extras de pe viitorul album intitulat NORTH, ce va apărea în luna septembrie. Videoclipul a fost realizat cu ajutorul lentilelor GoPano și a unui software special.

Datorită dezvoltării tehnologice, conceptele clipurilor se schimbă în timp. Acestea încep să pună accentul nu doar pe artist, ci și pe fanii care acum trebuie implicați într-un fel sau altul în experiența clipului. Un bun exemplu sunt aceste tipuri de video-uri interactive, cum este și cel lansat de Red Hot Chili Peppers pentru piesa Look Around.

Matchbox Twenty - She's So Mean: 360 grade video

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul lui Lenny Kravitz este amânat pentru 2013

Din păcate, show-ul lui Lenny Kravitz din această toamnă a fost amânat pentru anul viitor. Artistul urma să vină la...

Închide