Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Muse dezvăluie Unsustainable – VIDEOCLIP

Dacă erați curioși cum sună dubstep-ul cântat de Muse, puteți asculta mai jos piesa Unsustainable. Aceasta este cea de-a doua melodie de pe viitorul album The 2nd Law, pe care Muse o prezintă fanilor.

Publicat

pe

Muse - Unsustainable Video
Muse - Unsustainable Video

Dacă erați curioși cum sună dubstep-ul cântat de Muse, puteți asculta mai jos piesa Unsustainable. Un preview al melodiei am avut ocazia să ascultăm pe trailer-ul noului album, The 2nd Law.

Muse - Unsustainable Video

Secvență clip Muse - Unsustainable

Începând de ieri, fanii care pre-comandă box set-ul deluxe The 2nd Law primesc bonus videoclipul piesei Unsustainable. Nu a durat mult până ce clipul a fost urcat pe YouTube. Video-ul, pe care îl puteți vedea mai jos, apare în mare parte pe trailer-ul albumului.

După Survival, Unsustainable este al doilea cântec de pe viitorul material pe care Muse îl prezintă fanilor. Însă, acesta nu va fi al doilea single oficial, întrucât formația a anunțat deja apariția single-ului Madness pe 20 august.

Deși încă nu a fost lansat, The 2nd Law a stârnit deja controverse, întrucât se pare că va avea un sound cu puternice influențe de dubstep. În plus, solistul grupului, Matt Bellamy a declarat că dubstep-ul este noul rock ‘n’ roll, fapt ce a deranjat pe unii „rockeri”.

Muse – Unsustainable

Trending