Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Muse amână lansarea The 2nd Law. Survival trebuia să fie un duet cu Elton John

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie, iar acum este programat pentru 1 octombrie.
Muse

Muse

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie, iar acum este programat pentru 1 octombrie. Niciun motiv oficial nu a fost publicat, însă se vehiculează că amânarea are legătură cu faptul că pe 17 septembrie este lansat și noul album The Killers, Battle Born.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)

Muse a anunțat primul single extras. Este vorba despre piesa Madness pe care o vom asculta începând cu 20 august. De asemenea, grupul a dezvăluit că Survival, cântecul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 trebuia să fie un duet cu Elton John.

Matt Bellamy a declarat într-un interviu pentru postul de radio KROQ că inițial, directorul muzical al Jocurilor Olimpice 2012 era Elton John, iar acesta ia contactat pentru a colabora.

„Credeți sau nu, Elton John ne-a sunat și ne-a spus că vrea să compunem o piesă pentru Jocurile Olimpice. Ne-am gândit că este extraordinar că o să facem o piesă pentru Jocurile Olimpice cu Elton John. Dar, mai târziu, Elton John nu s-a înțeles cu organizatorii și a renunțat la proiect. Nu a vrut să mai fie implicat în niciun fel, astfel că am rămas singuri cu o idee.

Noi am continuat să lucrăm la album, iar în apropierea Jocurilor Olimpice am prezentat organizatorilor Survival. Acestora le-a plăcut foarte mult melodia și au făcut-o piesa oficială a Jocurilor Olimpice”, a explicat solistul formației.

Citește mai multe despre Elton JohnMuse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez va concerta în România - UPDATE

Jennifer Lopez va concerta anul acesta în premieră la Bucureşti, pe 15 noiembrie.

Închide