Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Muse amână lansarea The 2nd Law. Survival trebuia să fie un duet cu Elton John

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie, iar acum este programat pentru 1 octombrie.

Publicat

pe

Muse
Muse │ FOTO: www.facebook.com

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie, iar acum este programat pentru 1 octombrie. Niciun motiv oficial nu a fost publicat, însă se vehiculează că amânarea are legătură cu faptul că pe 17 septembrie este lansat și noul album The Killers, Battle Born.

Muse

Muse │ FOTO: www.facebook.com

Muse a anunțat primul single extras. Este vorba despre piesa Madness pe care o vom asculta începând cu 20 august. De asemenea, grupul a dezvăluit că Survival, cântecul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 trebuia să fie un duet cu Elton John.

Matt Bellamy a declarat într-un interviu pentru postul de radio KROQ că inițial, directorul muzical al Jocurilor Olimpice 2012 era Elton John, iar acesta ia contactat pentru a colabora.

„Credeți sau nu, Elton John ne-a sunat și ne-a spus că vrea să compunem o piesă pentru Jocurile Olimpice. Ne-am gândit că este extraordinar că o să facem o piesă pentru Jocurile Olimpice cu Elton John. Dar, mai târziu, Elton John nu s-a înțeles cu organizatorii și a renunțat la proiect. Nu a vrut să mai fie implicat în niciun fel, astfel că am rămas singuri cu o idee.

Noi am continuat să lucrăm la album, iar în apropierea Jocurilor Olimpice am prezentat organizatorilor Survival. Acestora le-a plăcut foarte mult melodia și au făcut-o piesa oficială a Jocurilor Olimpice”, a explicat solistul formației.

Comentează

Trending