Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Muse amână lansarea The 2nd Law. Survival trebuia să fie un duet cu Elton John

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie, iar acum este programat pentru 1 octombrie.
Muse

Muse

Lansarea noului album Muse este amânată până în luna octombrie. Inițial, The 2nd Law trebuia să apară pe 17 septembrie, iar acum este programat pentru 1 octombrie. Niciun motiv oficial nu a fost publicat, însă se vehiculează că amânarea are legătură cu faptul că pe 17 septembrie este lansat și noul album The Killers, Battle Born.

Muse

Muse (Foto: www.facebook.com)

Muse a anunțat primul single extras. Este vorba despre piesa Madness pe care o vom asculta începând cu 20 august. De asemenea, grupul a dezvăluit că Survival, cântecul oficial al Jocurilor Olimpice 2012 trebuia să fie un duet cu Elton John.

Matt Bellamy a declarat într-un interviu pentru postul de radio KROQ că inițial, directorul muzical al Jocurilor Olimpice 2012 era Elton John, iar acesta ia contactat pentru a colabora.

„Credeți sau nu, Elton John ne-a sunat și ne-a spus că vrea să compunem o piesă pentru Jocurile Olimpice. Ne-am gândit că este extraordinar că o să facem o piesă pentru Jocurile Olimpice cu Elton John. Dar, mai târziu, Elton John nu s-a înțeles cu organizatorii și a renunțat la proiect. Nu a vrut să mai fie implicat în niciun fel, astfel că am rămas singuri cu o idee.

Noi am continuat să lucrăm la album, iar în apropierea Jocurilor Olimpice am prezentat organizatorilor Survival. Acestora le-a plăcut foarte mult melodia și au făcut-o piesa oficială a Jocurilor Olimpice”, a explicat solistul formației.

Citește mai multe despre Elton JohnMuse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez va concerta în România - UPDATE

Jennifer Lopez va concerta anul acesta în premieră la Bucureşti, pe 15 noiembrie.

Închide