Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Mumford & Sons a lansat o piesă nouă, I Will Wait – AUDIO

Mumford & Sons a lansat o nouă piesă, intitulată I Will Wait, pe care o puteți asculta pe InfoMusic. Cântecul este extras de pe viitorul album Babel, ce va apărea pe 24 septembrie.
Mumford and Sons

Mumford & Sons

Mumford & Sons a lansat o nouă piesă, intitulată I Will Wait, pe care o puteți asculta mai jos. Cântecul este extras de pe viitorul album Babel, ce va apărea pe 24 septembrie.

Mumford and Sons

Mumford & Sons (Foto: www.facebook.com)

I Will Wait a avut premiera la BBC Radio One, unde Ben Lovett a vorbit despre colaborarea cu producătorul Markus Dravs precizând că nu au dorit să realizeze ceva extrem de diferit și nu au vrut să facă excese cu noul album. Întrebat de moderatorul Zane Lowe care este piesa preferată de pe noul material, artistul nu s-a putut pronunța, spunând că toate piesele sunt precum niște bebelușii care abia s-au născut.

Babel este cel de-al 2-lea disc înregistrat de Mumford & Sons, iar apropierea dintre membrii formației și evoluția lor ca trupă este vizibilă în noile cântece. De pe album, până acum grupul a mai prezentat publicului în concerte piesele Lover’s Eyes și Ghosts That We Knew, pe care le puteți asculta mai jos.

Mumford & Sons - I Will Wait

Live Sessions iHeart Radio: Mumford & Sons - Lover’s Eyes

Live Bury St Edmunds, UK: Mumford & Sons - Ghosts That We Knew

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Willem Dafoe și Carive van Houten apar în noul clip Antony and the Johnsons, Cut the World – VIDEOCLIP

Grupul Antony and the Johnsons a lansat un nou videoclip pentru piesa Cut the World ce îi are ca protagoniști...

Închide